Resultat

Tuttis
LC+5: 0+0
Han känndes ganska bra men hab var lite lat, inne på banan gick det väl bra fast i omhoppningen så tappade jag lite för det blev lite vinglit framför ett hinder så då tappade vi lite tid..

LB+5: ute
Han känndes jätte trött och så, vi fick ett bra språng på ettan på tvåan kom vi helt fel så han rev och sen på trean var det en grind och då vägrade han ut sig på den vet inte varför egentligen men det kan ha varit för att några provred han igår så han var lite trött idag elelr nått.

Chuck
LC+5: 0+4
Han var ganska tjafsig i munnen så att grunden var inte super, han kom helt fel på första hoppade typ rätt upp i luften sen i omhoppningen så kom han för nära ett räcke så han rev det.

LB+5: 4
Han känndes mycket bättre i den här klassen, hoppade jätte bra tills sista hindret i grunden då han vägrade, det var ett plank och han är inte tittig han bara "låssas" som han är det typ. Det va onödigt var typ 3 0+0 så om han inte hade vägrat hade vi kunnat bli placerad men han är ju inte så rutinerad så han är ju mest me för att lära sig i år:)
Kommentarer
Postat av: johanna hästblogg

fin blogg du har! :) läs & kommentera gjärna min =)

2010-08-21 @ 23:21:25
URL: http://lauwtje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbildRSS 2.0