31 augusti
2010-08-31 / 19:39:47 / Linda

Idag fick Chuck vila för vi maskade han igår:) Har typ inget mer att blogga om så ni får se bilderna sen chucks krasch i älvsbyn..

Chucks krasch i älvsbyn:Älvsbyn
2010-08-29 / 20:17:09 / Linda

Lite resultat från helgen:)

Lördag
LB 4 fel 
Kraschade i första hindret, vet inte vad han gjorde.. Han typ hoppade och ändrade sig och fastnade bland alla bommar och typ satte sig ner? Han gjorde sig inte illa som tur var och resten av banan gick bra :)

LA 8 fel
Känndes jätte bra dom 2 första hindrerna sen blev han bara starkare och starkare så då rev han två..

Söndag
LB 0+0, 3a

Han känndes mycket bättre idag eller han var inte lika stark, allt känndes som så lätt inne på banan och de flöt på bra :)


Sundsvall Open Trott
2010-08-27 / 22:18:10 / Isabella

Hejsan!:)

Idag vare skola.... De enda roliga va HK (Hemkunskap) för då gjorde vi pasta sallad och jag och Emma ägde!:D Sen åkte jag till stallet och där mockade jag och gjorde klart till Casse och sen borstade jag på han och sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till travet:) När jag kom dit så åt jag på pappas "Resturang" och sen gick jag över till publiksidan och sålde remmar med Emelie:D Hehe ganska roliga gubbar som kom;)
 Det var en som sa:
-Hur går det med pojkvännerna då?
-hehe bra
-Är dom snygga?
-hehe aa
-lika snygg som mig?
-haha aa
-snyggare?
-hahah nä xD


hahah;D

Sen så gick jag till vinnarcikeln varje gång pappa vann (som var 3 ggr) så der var ganska roligtx)
hehe men nu ska jag sova ska upp tidigt och åka till travet och sälja remmar igen:))
God natt<3


Älvsbyn imorgon
2010-08-27 / 19:40:02 / Linda

Idag red jag lite lugnt runt lillslingan med Chuck och jag hade gramanen på han så han inte skulle gå så högt med huvudet och det gick bra, fast där jag skulle länga gramanen så såg chuck att det stog en människa brevid en buske så då kastade han sig åt sida han då flög jag av han.. Han blev lite tittig efter det men han gick ändå bra.
När vi kom in så tvättade jag han, smörjde och packade allt inför imorgon för då ska vi till älvsbyn och tävla:)

Bloggar nog inge mer förns på söndag:)

lillslingan
2010-08-26 / 20:41:34 / Isabella

Red chuck runt lillslingan idag och det gick bara bra, efter att jag hade ridit så hjälpte jag mamma med att städa bussen eller ja det va inte så mycket..
Imorgon ska jag nog rida han lite lätt och sen bada han, smörja och packa lite saker för sen på lördag åker i till älvsbyn och tävlar :) Det blir kul, nån sa att det skulle bli regn men vi får väl hoppas på att det blir sol:)
Dagens fråga
2010-08-25 / 18:50:15 / Allmänt


Vilket är erat favorit märke på hästsaker?:)


vila
2010-08-25 / 18:48:41 / Linda

Idag fick Chuck vila för det var så dåligt väder, tog in han när jag kom till stallet och borstade, stretchade och pussade på han och sånt:)
Har inget mera att blogga om så ha de bra:)


Storm väder....
2010-08-25 / 16:54:16 / Isabella

heeej:D

Förlåt för att jag inte har varit inne... Men han inte haft tid för att jag har varit hos mormor,farmor,Emelie och varit på Matfors hopptävlingar och kollat och fotat:))Kolla på http://tavlingsryttarninorr.blogg.se/ :D Men i Lördags var jag ju i alla fall på hopptävlingarna:) Emelie rev sista hindret i omhoppningen men blev 3a i L/B och sen när jag åkte hem till L/A var hon nolla!:D Grattis kusse!:)<3


kallt ute...
2010-08-24 / 19:08:27 / Linda

Hejhej:)
Idag skrittade jag Chuck runt långslingan och det gick bra, han var ganska lugn och så men han grejade ganska mycket med huvudet. Men det gör han typ alltid så.. :)


Har inte hänt nått mera idag så jag har inget mera att blogga om:)regn
2010-08-23 / 18:47:14 / Linda

Nu har skolan börjat, ush ush...
Idag fick Chuck vila för han tävlade ju i helgen.. Pacade upp alla saker och tvättade skydden, det regnade ju när jag red LAn så skydden var ganska leriga. Borstade han efter att jag hade fixat allat och så.

Nästa tävling blir i älvsbyn nästa helg och då hoppar vi LB och LA på lördagen och bara en LB på söndagen :)


Två bilder från stöcke(:


Resultat
2010-08-22 / 20:16:32 / Linda

Tuttis
LB+5: 0+0, vinst
Han känndes super båda i grunden och i omhoppningen, hoppade det han vägrade ut sig på igår med idag red jag mycket bättre. Vann även pegasus cupen som var i den klassen :D

LB+5 0+ute
Kändes jätte bra i grunden, det var ju en A1:a så man gick in och hoppade omhoppning senare och då klantade jag mig ganska mycket. Var 2 placerade och det var 3 till omhoppning och då tog jag en försnäv sväng mot en maxad oxer så då vägrade han ut sig på den..

Chuck
LB+5: 8 fel
Han var ganska het och stark så jag red jätte dåligt och han kom helt fel in i kombinationen så han rev in och ut.

LA: 4 fel
Han var mycket bättre i den här klassen men vi kom förnära första hindret på kombinationen så han rev det annars gick det super:)
Resultat
2010-08-21 / 18:23:04 / Linda

Tuttis
LC+5: 0+0
Han känndes ganska bra men hab var lite lat, inne på banan gick det väl bra fast i omhoppningen så tappade jag lite för det blev lite vinglit framför ett hinder så då tappade vi lite tid..

LB+5: ute
Han känndes jätte trött och så, vi fick ett bra språng på ettan på tvåan kom vi helt fel så han rev och sen på trean var det en grind och då vägrade han ut sig på den vet inte varför egentligen men det kan ha varit för att några provred han igår så han var lite trött idag elelr nått.

Chuck
LC+5: 0+4
Han var ganska tjafsig i munnen så att grunden var inte super, han kom helt fel på första hoppade typ rätt upp i luften sen i omhoppningen så kom han för nära ett räcke så han rev det.

LB+5: 4
Han känndes mycket bättre i den här klassen, hoppade jätte bra tills sista hindret i grunden då han vägrade, det var ett plank och han är inte tittig han bara "låssas" som han är det typ. Det va onödigt var typ 3 0+0 så om han inte hade vägrat hade vi kunnat bli placerad men han är ju inte så rutinerad så han är ju mest me för att lära sig i år:)
allt klart
2010-08-20 / 21:33:45 / Linda

Idag så badade jag Chuck så han skulle bli ren inför tävlingen imorgon och han blev nog ganska ren :) Smörjde alla saker efter det och packade :)
Har tagit fram alla tävlingskläder och allt sånt så nu är allt klart:)

Ska upp tidigt imorgon för jag ska knoppa chuck innan vi åker och sen ska vi åka och hämta Tuttis hos forsner:)
ingen rubrik(:
2010-08-20 / 12:24:33 / Linda

Ska snart till stallet och fixa allt till imorgon för då är det tävling i stöcke.
Ska smörja allt och sen schamponera han och imorgonbitti gör jag knopparna:)

Hoppar iallafall LC+5 med båda och LB+5 (dm klass) med chuck imorgon:)


haha en bild på dom som jag gjorde för en stund sen(;


-
2010-08-20 / 11:13:10 / Isabella

Hejsan alla glada:)

Skrev inget igår för jag hade ingen dator;)

Torsdag:

var hemma och tråkade till kl 2 typ och då kom mamma och hämtade oss och då åkte vi in till Bergsåker och var där och åt där och sen skjusade mamma Wille till fotbollen och då följde jag med fast dom släppte av mig vid stallet:) När jag kom dit så mockade jag,fyllde på vatten,packade hö och sen borstade jag han:) han tyckte det var jätte mysigt!:) Sen då klippte jag öronen på han (som han inte uppskattar) men jag var tvungen för det var rena djungeln där;) sen kom mamma och hämtde mig och sen åkte vi och hämtade Wille på träningen:) Sen åkte vi hem och där tog jag kvälls fika och kollade på hästannonser på Hastnet:) Hittade en as fin storhäst!:D men den var skit dyr.... 1,5 miljoner.... (ska låte lite bortskämd här) men jag ska försöka tjata på pappa x)

Fredag:
Klockan är inte så mycket men jag skriver vad jag tänkte göra idag:)

Först åkte till stallet och ta hand om Casse och sen ska jag och mamma gå på stan och handla tills skolan börjar:) Sen vet jag väl inte riktigt;) Aja bloggar väl mer ikväll:)

Tänkte bara lägga in lite bilder sen när jag provred Casse och lägga dit en film och bilder på när han kom:D

När jag provred han i Malmö:)

hehe pappa ville att vi skulle ta kort på han såhär och skicka till han;)Film:) RIDER FAN SKIR FULT!:o


När han kom:) (I hästbussen)

När jag lastade ut han:)

När han fick komma in i stallet och äta:)

det var allt:)

Ha det bäst!


-
2010-08-19 / 21:19:29 / Allmänt

Nu har vi en ny bloggdesign igen som ni kanske ser och det är minette som har gjort den :D
Visst var den mycket finare än den förra? :)
ridpass
2010-08-19 / 19:01:16 / Linda

Red markarbate på parkeringen och det gick väl sådär, han blir ganska okoncentrerad när man inte rider på en ridbana så från början lyssnade han inte på skänklarna och så var han lite springig. Red mest i volter, serpentiner och sen lite skänkelvikningar.
Det gick ganska bra i slutet fast han var lite springig och stark då men han gick bättre iallafall :)


typ den snyggaste bild jag har sett, hahaha


dagens
2010-08-18 / 20:12:05 / Linda

Skrittade Chuck runt lillsingan eftersom han gick ganska hårt igår, jag red han barbacka och han rullade inte som han gjorde förra gången jag red barbacka haha :p I början var han ganska lugn hela tiden förrutom i slutet när vi skrittad ener för en backe för då blåste det i bladen och det gillar inte han, sen när vi nästan var vid stallet kom en foderlastbild så då blev han ganska stressad eftersom han är rädd för lastbilar/traktorer och bilar med släp bakom.. Eller han är bara rädd om dom är på för han är ju lite rädd för ljud (;Några bilder från LAn och LA+5an på surf, han har börjat hoppa mycket bättre nu fast han hoppar fortförande "olika" med benen som man ser på bilden:p


ush ush
2010-08-18 / 19:56:34 / Isabella

hejhej:)

Tänkte börja blogg om vad jag gör när jag inte är i stallet också:)

Idag:

började med att vi åkte till stallet och morgon fodrade och det gick väl bra:) Sen när jag kom hem så fick jag magsjuka..... ush ush.... men jag mår bra nu:D Så jag låg där till halv 3 och då åkte jag till stallet och schaponerade Casse och sen släppte jag in han för vi hade intag:) Sen tog jag in alla andra hästarna=) Sen åkte jag hem och då gjorde jag choklad bollar:D:D mums;) Nu ska jag äta och sen ska jag ladda upp bilder som jag tog i förrgår eller något;)Älsklingen<3


ha de bäst!:D


hippologum
2010-08-17 / 21:44:07 / Linda

Tränade ju på hippo idag och Chuck gick faktist ganska bra, han gick iallafall inte med huvudet så jätte högt som han brukar utan han böjde lite på det:) Han blir bättre och bättre för varje gång jag rider makarbete med han och det är ju bra:)
Den var några övningar som vi gjorde så att dom skulle lyssna bättre osv, men aja orkar inte skriva mer och internet är jätte segt.. ha de bra:)bloggtävling
2010-08-17 / 09:41:11 / Linda

Jag är med och tävlar om ett fleecetäcke hos ussing:)
klicka på bilden för att komma till tävlingen..


lillslingan
2010-08-16 / 18:58:34 / Linda

Red Chuck runt lillslingan och det gick väl sådär, red på hackamoret och han var tittig och ganska pigg. Travade mest eftersom han blir ganska stark när man galopperar på hackamoret ochså....

Imorgon börjar dressyrträningen på hippo efter "sommar uppehållet" så då ska vi åka dit och träna :)


haha ganska söt bild:]


jag vill ha
2010-08-15 / 21:58:11 / Outfits


Animo kavaj
Scapa schabrak (mörkblått)
Swarovskipannband
Kingsalnd ridbyxor
JW skydd (svarta)
Kingsland tävlingströja


outfit @ stöcke
2010-08-15 / 19:38:00 / Outfits

Tävling nästa helg i stöcke och det här kommer jag ha:

Lördag

fast inte benlindorna, men jag hittade inte nån bild på bara schabraket och luvan (;

Söndag

Hittade inte nån bild på den nyare modellen på schabraket så det fick bli den gamla(;

Vilken blev snyggast?:)


vila
2010-08-15 / 18:28:04 / Linda

Chuck vilade idag, han fick beta lite gräs och jag satt på han medans hehe:) Har inte hänt nått mera idag så jag har inget mer att blogga om (:

Ha det bra


Tävlings outfit
2010-08-15 / 17:13:25 / Outfits

Hejsan igen;)

Här kommer en tävlings Outfit jag VILL ha som jag snart har;)

 


Det som fattas är Kingsland tröjan och Ridbyxorna och Scapa schabraket;)

Snygg va?:D


Tävlings outfit
2010-08-15 / 16:35:09 / Outfits

 

Här är min tävlings Outfit:) Tycks?:D


Till Salu
2010-08-15 / 14:13:32 / Isabella

Hejsan:)

Tänkte sälja lite grejor som jag inte använder:)


Kingsland skjorta XS
300:-Träns Cobb

100:-

Läder grima Ponny/Cobb

50:-

Träns med snyggt pannband Cobb

150:-


Mountian horse SCS 3 Lite.
storlek 37
knappt använda
2000:-

Mejla om ni är intresserad av något:)
Isabellab96@hotmail.com
kolla hit
2010-08-14 / 21:59:17 / Allmänt

Vad vill ni att vi ska skriva mer om på bloggen? kom med lite tips:)


rubrik
2010-08-14 / 18:40:09 / Linda

Red markarbete på parkeringen idag igen och han var ganska okoncentrerad men sen gick det bättre, red i en ganska stor volt och gjorde tempoväxlingar men sen när jag hade ridit i 20/30 minuter märkte jag att han började halta men som tur var hade det bara fastnat en sten. Slutade iallafall rida efter det..


Ingen rubrik;)
2010-08-14 / 16:04:35 / Isabella

Hejsan!:}
fredag:

Förlåt för att jag inte bloggade igår men hade inte tillgång till dator;) För när jag vaknade åkte vi typ direkt till stallet och där hållde dom på att tvätta stallet så då mockade man och hädde in allt spån i boxen till sen stor hög i mitten;) Och sen tog man bort allt som hänge på boxen:) Sen tråkade jag lite med Sara och sen gick hon med Salsa (hennes häst), jag och Casse på en promenad upp till ridskolan och där blev dom lite kära:') Hahaha... kolla på bilderna;D Men i alla fall sen när vi gick tillbaka och släppde ut dom i hagen igen så kunde jag sprida ut spånet igen och hänga upp alla saker igen:) Sen kom pappa och hämtade mig och jag följde med han på Bergsåker travet:) Gick inge bra.....


tvättade stallet:)


Hahha Casse blev lite kär;)


hahahha xD
markarbete
2010-08-14 / 11:17:18 / Linda

Som sagt så åkte vi (jag och mamma) och hälsade på Indy och han hade det bra:) Han hade tydlien haft munkorg på sig halva dagarna men han hade fått skav av den så nu har han den inte längre, skönt:)

Åkte till stallet och red Chuck på parkeringen och det gick bra, han lyssnade ganska bra på mig men jag red han inte så jätte hårt bara i skritt och trav, men jag gjorde lite övergångar mellen skritt,trav och lite tempo växlingar och sånna saker:)

tävlingar
2010-08-14 / 10:43:36 / Linda

Jag är med och tävlar om ett swarovskipannband hos rsskvaller
Klicka på bilden för att komma till tävlingen:)

Jag är med och tävlar om ett swarovskipannband hos lovicious
Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)


Jag är med och tävlar om ett par jw ridbyxor hos MLI
Klicka på bilden för att komma till tävlingen:)dagens planer
2010-08-13 / 11:50:49 / Linda

Dagens planer är:
•Åka och hälsa på min gamla bponny indy♥
•Rida markarbete med Chuck:)Bilder
2010-08-12 / 20:42:05 / Isabella

Hej:)

Nu orkar jag inte skriva inlägg men jag har fått bilderna från Näset:D så nu kommer dom;)hahah fråga inte xD

kolla hans ena bakben xD


det var alltså msv a:)


blogstart
2010-08-12 / 20:00:20 / Allmänt


bli medlem(;


lillslingan..
2010-08-12 / 19:13:08 / Linda

hejhej, idag red jag Chuck runt lillslingan och efter det klättrade jag lite i gropen och det gick bra. Finns typ inget mer att skriva så ha de bra(;

komentera:)


bildbomb
2010-08-12 / 11:29:34 / Linda

Blev igen update igår för jag var tvungen att följa med på trav i boden.
Idag ska jag rida chuck runt lillslingan och sen klättra med han typ:)

Hittade några bilder från surf nyss, det fanns typ bara på tuttis men men.. lägger upp alla fast jag ser typ knäpp ut på dom..


va glad jag ser ut då ;P


Älskling<3
2010-08-11 / 20:56:19 / Isabellagjorde nyss en bild åt Casse<3

YOU ARE MY ANGEL
WHO SAVE ME FROM DANGER<3


Synd om han.....
2010-08-11 / 19:36:29 / Isabella

Heej:)

Idag åkte man ganska tidigt till stallet och då ställde jag Casse på gången och började mocka åt han:) Sen fick han gå ut och beta i 30 min och det uppskattade han x) Sen fick han gå in och äta sitt lunch hö och fick sin medecin som han inte uppskattade så mycket..... Och sen borstade jag han och sen åkte vi hem:) Hände inte så mycket alltså.....:))

Håller på att ladda över filmerna nu så dom kommer idag eller imorgon;)Älsklings bus<3

Ha de bra!


travbanan
2010-08-10 / 18:14:50 / Linda

Hejhej:)
Idag följde Signe med till stallet och vi red Chuck på travbanan, fast inte på travbanan utan på en bana som är innanför:) Vi red ganska lugnt och det gick bra fast han var lite stark..
Innan vi red till stallet så galpperade jag ett ganska lugnt varv runt riktiga banan och det gick bra fast han var ganska stark.

Förresten, alla följer våran blogg via bloglovin:)


Signe och Chuck:)


2 veckor.....
2010-08-10 / 17:17:02 / Isabella

heej:)

Idag var vi alltså på Kliniken och kollade Casse om det var något med honom och först då fick jag springa med han och sen gick vi in i det LILLA ridhuset där vi longerade han och då fick han både trava och galoppera inför vetrinären:) Och sen gick vi tillbaka och då böjade dom han några gånger och då hittade dom en halv grad halta på höger fram och då gav dom bedövning där och sen fick han gå och ställa sig i en box i 15 min och sen tog vi ut han igen och började böja han igen och då hittade dom 1 grad på båda frambena och så gav dom han spruta där vid koterna och fick bandage och sen fick han någon spruta i halsen som skulle hjälpa:) Sen åkte vi hem och då mockade jag och sen fick han ställa sig i boxen och där ska han stå i 2 dagar (Idag och imorgon;) och sen ska han gå ut i hagen men han får inte springa för då får han gå in en sjukhage och det vill vi inte så han får sköta sig;) Sen då krattade vi bort hö i höboden och sen tog vi in en ny bal:) Gick bättre än va jag trodde:) Så jag får bara skritta LITE med han i 2 veckor och sen återbesök då och hoppas att det är bättre:) Så ingen ridning:(( Aja skönt för han att få vila:)


bild på älsklingen<3


vila
2010-08-09 / 18:08:43 / Linda

Halloj:)
Idag fick ju Chuck vila, när jag kom till stallet så mockade jag och körde in spån, fyllde vatten och sånna saker. Tog in han sen och duschade,linimenterade,stretchade,borstade osv. :)

Fick några till bilder från surf:)


Resultat
2010-08-09 / 14:32:13 / Isabella

Hej!:)

Nu tänker jag berätta om mitt dåliga resultat i Tierp:

Lördag L/A: rev sista hindret i grunden...

Lördag MSV B: Vägra ut oss...

Söndag MSV B: Vägrade ut oss....

Bilder:
Halshöggde mig för jag ser helt cp ut;)Laddar över alla filmer tills imorgon....
Ska åka till kliniken imorgon och kolla så det inte är något....

ha det bra


regn
2010-08-09 / 12:26:46 / Linda

Ska snart till stallet, det regnar och vi ska ta in hästarna, Chuck ska vila idag eftersom han tävlade i helgen.
Bilder
2010-08-08 / 20:51:17 / Linda

Här kommer lite blandade bilder från idag och igår:)
om man kollar noga så har han båda frambenen i luften haha

nu orkar jag inte ladda upp fler:)


Resultat
2010-08-08 / 18:02:45 / Linda

Tuttis
LB+5: 0+4 fel, 5a
Han känndes jätte fin i grunden men sen i omhoppningen så red jag lite för fort så då rev han ett räcke, om vi inte hade rivit det hade vi kommit 2a istället för 5a :)

LA:  4 fel, 4a
Han var nästan ännu bättre i den här klassen och han hoppade jätte bra, näst sista hindret var en bred trippel så jag smackade på han lite där och då han jag inte få tillbaka han så då gick det för fort över sista så han rev det. Det var fyra placerade och det var tre som kom till omhoppning, jag var bästa fyra felare så jag kom 4a :)

Chuck
LA: 8 fel
Började redan dåligt på framhoppningen att han kom nära på oxern varje gång så sen när jag gick in på banan så rev han första hindret för han kom för nära sen tittade han lite på ett och då rev han det men han hoppade bra och känndes fin förutom dom dära 2 rivningarna.

Bilder på båda kommer nog senare(:


bilder surf
2010-08-07 / 21:17:20 / Linda

Här kommer lite bilder från surf :) blev mest på tuttis  :)
surf dag 2
2010-08-07 / 19:12:16 / Linda

Hoppade först en LC+5 med Chuck och han känndes jätte bra, inge tittig eller nått sånt.. Rev sista hindret i grunden men det var mitt fel, hade ingen galopp så han kom jätte nära och rev med frambenen.

Sen hoppade jag en LB med Tuttis och det var en A:1a och då gick vi nolla och i omhoppningen missade jag en sväng sen så snubblade han i sista så han rev det men jag är ändå nöjd :)

Efter det var det LA+5 med Chuck och han vägrade på andra hindret för det var konstig sväng dit och sen så hade jag ingen galopp, sen rev han ett men han hoppade bra och var högt över osv:)

Hoppar LB+5 och LA med Tuttis imorgon och LA med Chuck :)

Har inga bilder än men det kommer väl senare:)


surf
2010-08-06 / 21:22:46 / Linda

Tävlade idag, hoppade en LC (80 cm,ganska lågt) och det gick ganska bra fast ändå dåligt...
Hoppade på hackamoret och det började med att han började bocka efter lilla och sen känndes det som han skulle göra det hela tiden, inne på banan hade jag ingen kontroll på han, eller det gick inte så fort men jag kunde inte få stopp på han. Vi gick i alla fall 0a i grunden även om han tittade på alla hinder sen till första i omhoppningen tog jag en ganska snäv sväng så han hoppade typ stilla stående och rev, tog ganska långa svängar efter det.

Imorgon ska han nog få ha jacktstången så då får vi väl se om det går bättre eller dåligare. Hoppar LC+5 och LA+5 med Chuck imorgon och LB med Tuttis :)knoppa
2010-08-06 / 09:56:58 / Allmänt

God morgon alla:)
Jag ska snart åka till stallet, ska tvätta han och sen knoppa, får väl hoppas att dom inte ser allt för fula ut haha :)

Dagens fråga:
Vad använder ni när ni ska bada hästarna inför tävling?
själv använder jag grönsåpa hehe:)-
2010-08-05 / 20:48:47 / Linda

Idag så fick Chuck vila för det är tävling på surf imorgon, ska hoppa en LC för att prova hur han är att tävla på hackamoret:)
Smörjde och packade allt idag eller jag ska packa några saker till...
Imorgon ska jag bada och knoppa han :)

Glöm inte att följa oss på bloglovin bloglovin :D


Med sadel=(y)
2010-08-05 / 20:07:02 / Isabella

heej:)

f*an va dålig jag är på att uppdatera-.-'

Så nu går jag igenom veckan......

Måndag:
Tränade på samma saker som jag gjorde barbacka fast med sadel på och det gick inte alls bra-.-'
Tisdag:
Hade hoppträning för Catta:) Gick ganska bra:) Hoppade fint.. Få se ifall Emmas mamma fick några bilder som jag kan ladda upp?:)
Onsdag:
Casse fick massage i 40 min av en massör och sen gick jag ut och skrittade med han i 30 min...


Idag (Torsdag):
Red i paddoken och hade långspö för att han skulle jobba mer med bakbena och det gick jätte bra:D Lyssnade super fint!:D

Fredag: Åker till Tierp:) Någon annan som ska dit?:) Och sen rider jag när vi kommer fram:)

Lördag:
Tävling:
Hoppar L/A:))

Söndag: Hoppar msv b: Ridsportponny cup:)

Så jag kommer inte vara inne något mer under helgen men skriver hur det gick på Måndag:)

Ha de bäst!:D


:D
2010-08-04 / 18:43:48 / Linda

Idag åkte jag och red Tuttis i stöcke och Signe följde med, och när jag satte på mig stövlarna så gick dom sönder i dragledjorna som alla tretorn brukar göra :S
Men iallafall så gick det ganska bra och rida, red han lite markarbete och traven gick riktigt bra:) Men i galoppen kändes det som han travade bak men det gick väl helt okej ändå:) Blev inte så bra bilder för kameran började lagga eller nått för när man skulle ställa in fokuset så blev det suddigt och vanligt sen höll den på så, nästan alla bilder blev typ suddiga :S

Efter så åkte vi till stallet och då red vi Chuck, gick ganska bra förutom att jag inte hade gramanen så han gick med huvudet i himmlen typ, signe red han också lite och det gick bra:)

Sen till det bra, mamma åkte upp till shoppen och då hade mina nya stövlar kommit :D Det var bra att jag valde blåa annars hade jag fått väntat till september för dom svarta var typ restade? :S

Här är några bilder:


Tuttis
2010-08-04 / 10:16:48 / Linda

Godmorgon:)
Idag så ska Signe följa med till stallet och vi ska åka till Tuttis och rida han först och sen till stallet och rida Chuck:) Ska ta med mig kameran så hon får den stora äran att fota hahaha:)Tisdag
2010-08-03 / 19:33:07 / Linda

Idag hade jag ju tänkt att klättra med han i gropen, fast det blev inte så :) Red han runt lillslingan istället och han var ganska lugn från början med sen kom det en travhäst som sparang i säkert 180, haha nä kanske inte men nästan(; Då blev han lite stressad och började trippa som han nästan alltid gör när det kommer en travhäst.
När jag hade ridit så duschade jag han så att kiss fläckarna skulle gå bort men sen när han hade torkat märkte jag att jag hade missat en, får väl försöka få bort den imorgon(;
Cyklade upp till shoppen sen och köpte  hästgodis till chuck, banan smak var de typ och han gillade dom + att dom luktade jätte gott :)

lillslingan
2010-08-02 / 19:15:11 / Linda

Idag red jag Chuck runt lillslingan, det gick bara fast han var lite tittig som han alltid är. Han är bara det när man rider hemma då kan han bli rädd för pinnar, buskar osv men på tävling är han inte tittig eller nått sånt, knäpp ponnyn<3
Red ungefär som vanligt i skritt,trav och lite galopp och han var ganska lugn fast han blev lite stressad när vi mötte några travhästar fast det blir han nästan alltid (;
Imorgon kanske jag ska klättra med han eller nått liknande:)

<-- Förresten följ våran blog på bloglovin :)


Måndag
2010-08-02 / 11:42:05 / Allmänt

Åker till stallet nu, har tänkt att rida han runt lillslingan :) uppdaterar mer när jag kommer hem hejdå:)
Bildbomb
2010-08-01 / 19:01:46 / LindaLite bilder från idag, orkar inte ladda upp fler:)


vila
2010-08-01 / 18:25:16 / Linda

Hejhej:)
Idag åkte jag till stallet vid lunch och då mockade jag lite boxar och sen tog jag in Chuck, han fick vila idag men jag tog in han för jag skulle träna på att knoppa för han ska ha knoppar på surf och jag är inte världsbäst på att göra knoppar(; Fotade han efter också och jag slänger in en liten bildbomb lite senare ikväll, men sen vid 5 typ så tog vi in, borstade och fodrade alla hästar :) Sen har jag väl inte gjort nått mer idag tror jag(;
:)
2010-08-01 / 16:33:19 / Isabella

hej:))

Idag vaknade man vid 12 och fikade och åkte till stallet:) Där mockade jag och sen red jag ut:) Först red vi Övre och det är en ridväg som går ovanför ridhuset och det tar en stund att skritta där:) Och då klättrade jag lite med han och sen hittade vi en ny väg så vi följde den men vi kom bara till en bondgård;) Och sen tog vi Nedre och den går ner mot där alla våra paddokar är och då hoppade jag lite i dungen och Casse tyckte det var skit roligt!:D Sen skritta vi tillbaka och då dushade jag han och sen fick han gå in och äta:) Sen har det inte hänt så mycket=) Ska snart upp till pappas stall och fodra kväll:)


Lägger in en bild på oss som Linda tog;)

Ha de bäst!


söndag
2010-08-01 / 11:31:13 / Linda

Ska snart till stallet, Chuck får vila idag så jag ska väl bara borsta han och så;) Det är ganska fint väder idag så jag ska nog fota han lite i hagen, jag har typ inga bra bilder på han haha:)

Förresten det är tävling nästa helg och jag hoppar:
Fredag: LC med Chuck
Lördag: LC+5 med Chuck
LB med Tuttis
LA+5 med Chuck
Söndag: LB+5 med Tuttis
LA med båda

Blir då att debutera LA med Tuttis, kulkul:)RSS 2.0