Lördag
2012-01-14 / 18:40:19 / Linda

Idag red jag Tristan runt långslingan och det gick bra, han var lite lugnare än igår och lyssnade bättre. Tog lite mer än en timme att rida och han blev lite svettig men inte så trött:)
Imorgon ska jag åka med pappa till stallet på morgonen och sen efter lunch ska vi åka till stöcke och träna:)Hur jag lägger upp tävlingssäsongen
2012-01-14 / 13:00:00 / Linda

K om ??:
Hur tänker du lägga upp säsongen? Tävlingar?Klasser? Träningar?:)

Just nu när tävlingssäsongen inte pågår så rider jag mest kondition, styrketränign och dressyr. Jag hopptränar inte så ofta pga att det sliter ganska mycket på benen. Tycker att kondition, styrka och lydnad är den viktigaste delen. 

Har inte kollat så jättemycket på hur tävlingssäsongen ser ut men första tävlingen är i slutet av februari på hippologom, vet inte riktigt klassera men antagligen LC-LB eller LB-LA. Resten av tävlingssäsongen vet jag inte riktigt hur den blir, kommer nog mest att satsa på dom lite större tävlingarna och inte rida massa lokala LC. 

Sen under tävlingssäsongen rider jag som vanligt, kondition i skogen och dressyr. Hopptränar inte alls ofta under tävlingssäsongen eftersom det är ganska mycket tävlingar och man vill ju att hästarna ska hålla hela säsongen. :)

Godmorgon
2012-01-14 / 11:14:24 / Linda

Ska snart åka till stallet, jag ska rida Tristan runt långslingan idag eftersom det inte blev igår. Annars ska jag inte göra så mycket mer idag faktist :)Mina mål 2012
2012-01-13 / 20:45:00 / Linda

Det största målet är väl först att lära känna Tristan bättre och hitta alla "knappar", tävlingsmässigt få bra rundor i LB och LA sen kvala msv.

Mina mål för mig själv är att jag ska tänka på att inte ska hamna i stolsits och inte luta mig bakåt i galoppen när Tristan blir pigg/stark :) Fredag
2012-01-13 / 17:30:07 / Linda

Har ganska nyss kommit hem från stallet, slutade ganska tidigt så jag hann rida medans det var någorlunda ljust. Blev inte att rida långslingan som jag hade tänkt utan jag red han runt lillslingan och en vända i backen i trav istället. Gjorde lite tempoväxlingar i traven ibörjan och då lyssnade han riktigt bra och sen galoppen var också ganska bra idag, han blev lite pigg på vägen hem och lite stark men jag hade bara ett vanligt bett. Det är ju bara bra att han är pigg och glad så:)??
2012-01-12 / 21:10:13 / Linda

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, kom med förslag! :)12 januari
2012-01-12 / 19:43:37 / Linda

Tristan fick vila idag, pappa är på trav så jag hade ingen skjuts. Åkte till stallet med mamma när hon hade slutat och då borstade jag han bara:)

Imorgon ska jag rida han runt långslingan om det inte hinner bli allt för mörkt och sen på lördag ska jag rida runt lillslingan eller dressyr på parkeringen :)Torsdag
2012-01-12 / 08:23:30 / Linda

Har funderat lite nu, tror att jag ska fortsätta blogga ett tag iallafall. Fast jag vet inte om jag ska göra en ny eller fortsätta på den här;)

Igår red jag Tristan runt långslingan och det gick ganska bra, han har ju tagit det lugnt ett tag så han var ganska pigg och tyckte att det var jättekul. Långslingan är ju ca 1 mil men han var typ piggare i slutet än i början, han blev bara lite svettig:) 

Idag får han vila, pappa är på trav så jag har inte skjuts till stallet så jag och mamma åker dit på kvällen och borstar han och så:) 


Funderar..
2012-01-11 / 19:26:33 / Linda

Isabella har ju slutat blogga, vet inte om jag ska fortsätta eller sluta. Känns lite tråkigt att blogga själv men jag ska fundera ett litet tag. 

Vad tycker ni ska jag fortsätta själv eller sluta?


Isabella slutar blogga här
2012-01-11 / 17:42:25 / Isabella

Ja som rubriken lyder så kommer jag sluta blogga här pga olika anledningar.

Dels för att saker förändras, jag känner att vi inte kan komma längre med bloggen. Men jag tycker verkligen att de har varit jätte roligt att blogga här tillsammans med Linda :) Ett riktigt team har vi varit! Trodde iaf inte att vi skulle komma så här långt när vi började :) Hoppas att ni tyckte att de var lika roligt att läsa som de var för mig att skriva :)
Tack också Nellie Berntsson och Ponnybrudarna för grymma länkningar!
Ett tag fram över kommer jag nu blogga på SBjumpers.blogg.se
Cassechuck då:


Cassechuck nu:

Tack för att du finns Linda<3

Linda kommer nog fortsätta blogga så ni får stanna kvar och kommentera mycket! :)

Tack för mig!Godmorgon
2012-01-11 / 08:04:30 / Linda

Ska snart gå till skolan, det är en ganska lugn dag idag. Först är det nått i aulan om datorerna som typ skulle vara i 1 timme och sen spanska och klassråd och sen slutar vi för det är kortonsdag :)
Efter skolan ska jag åka till stallet och rida Tristan, tror att jag ska rida han runt långslingan i alla gångarter :)

Svar på kommentar:
2012-01-10 / 20:56:30 / Isabella

Anonym om Svar på kommentar::
Den Kingslandströjan du hade på dig för ett tag sedan blå med vita lappar var har du köpt den?:)

svar: på Equeen tror jag att de kommer ifrån :) Fick den i julklapp förra året så vet inte riktigt ;)
Svar på kommentar:
2012-01-10 / 19:32:51 / Isabella

Anonym om Hästar jag har/haft:
Casse har väl gått SM i hoppning med ryttaren innan Rebecca? :)

svar: nej det har han inte gjort :)
Tisdag
2012-01-10 / 17:36:28 / Linda

Är hemma från stallet nu, Tristan fick som sagt vila så jag borstade han bara! Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag rida han runt långslingan :)

Var på shoppen en sväng idag också och mina skydd hade kommit och sen kollade vi på en kl jacka fast den fanns bara i 1 storlek. 


Ungefär så här känner jag mig just nu..

Dålig uppdatering ;)
2012-01-10 / 10:54:43 / Linda

Är hemma en sväng från skolan nu, vi hade ingen musik så vi har ungefär 1 timmas hål, ska äta lunch hemma och så. Oftast godare än skolans mat:)

Idag ska Tristan vila för jag tror att jag slutar sent, ska bara borsta på han och så:)9 januari
2012-01-09 / 20:08:24 / Linda

Idag red jag Tristan runt lillslingan fast åt andra hållet så han får lite variation. Ibörjan var han ganska jobbig och gick med huvudet högt men sen gick han bättre. Travade mest och han lyssnade ganska bra fast han blev lite pigg när vi var på väg hem haha ;) 

Imorgon börjar skolan igen och vi går typ till halv 4 första dagen så han får vila då. Hästar jag har/haft
2012-01-09 / 17:22:02 / Isabella

Miller
Först hade jag en D-ponny som hette Miller :) Han var typ världens snällaste! Jag var sjukt liten på han, haha nådde knappt nedanför sadeln ;) Men vi tävlade nån blåbärs hoppning och sånt :) Men jag kunde ju inte sadla eller nått själv och mamma fick ju hjälpa mig varje dag så de gick ju inte. Sen fick han en skada och blev aldrig frisk. Så vi var tvungen att ta bort han. Jag visste inte om när dom tog bort han utan mamma sa de till mig och jag bröt ihop. Han var det finaste jag hade <3
Holly
Vi köpte Holly efter vi hade tagit bort Miller. Haha på provridningen ramlade av men jag fastnade för den lilla ponnyn :D Holly var 14 eller 15 och hade gått SM.  Det var på henne som jag lärde mig all grundridning på riktigt! Och hon var ingen att leka med i stallet... Biten? Check! Sparkad? Check! Kliven på foten? Check!
Men den där lilla ponnyn typ mig från lokal l/d till nationell msv b! Hade henne i 6 år och vann Agria cupen, 3a i NM, 4:a i mhpc och massa massa placeringar upp till L/A. Nu är hon såld till en jätte gullig familj i Timrå som hoppar L/A på henne :)
Sturevallens Caskad

Casse köpte vi 1 år innan vi sålde Holly. Han hade gått 1 msv a och några msv b. Vi gjorde ett riktigt fynd på han! Casse tävlar jag fortfarande och försöker sätta nollan i msv a! Vi placeringar upp till msv a. Han har verkligen kapacitet för dom högre höjderna! Han säljs till sommaren..
Cricket

Och sist, galningen ;) Cricket har jag haft i lite över 1 år. Han hoppar jag just nu 120 på och satsar på 130 :) Cricket är den svåraste hästen jag har haft. Inte enkel på nått sätt. Pigg,stark,stutsig, struntar i ryttaren.  Men jag har börjat lära mig hur jag ska rida han (tog över 1 år;) Men jag hoppas att vi är på väg framåt! :)
Hoppa kan han ja, men de är det andra...


-
2012-01-09 / 16:56:13 / Linda

Ellen om Lördag:
får man lova att tävla med ett hackamor bett?????

Ja, man får tävla med hackamore :)Måndag
2012-01-09 / 10:28:11 / Linda

Sista dagen på lovet nu, känns jobbigt att börja skolan igen fast ändå kul och träffa alla kompisar. Sen börjar ju nationella proven snart också..

Ska snart åka till stallet, jag tror att jag ska rida Tristan runt lillslingan lite lugnt idag också. Annars händer det väl inte så mycket mer idag :)Hästar jag har haft del 2
2012-01-08 / 21:45:00 / Linda

Del 1 hittar ni här!

King 2003
Någon vecka efter att vi hade tagit bort skuggan åkte vi ner till dalarna och provred tre hästar, 2 d ponnysar och en c ponny. Jag fastnade för King för han var ganska pigg och det känndes bättre med han. Gick bra i början, tävlade en LC någon vecka efter att vi hade köpt han med 4 fel som mest var mitt fel. Sen började han slänga av mig i skogen, på träningar osv så vi bestämde oss för att lämna tillbaka han och byta mot Chuck.

Har inga mer bilder på han just nu för skärmen till min andra dator är trasig.

Chuck 2003
Direkt när vi hade köpt Chuck så opererade vi han för en lös benbit och han fick vila några månader, började tävla med han som 7 åring och vi debuterade LA i maj med 4 fel. Tävlade på sen som 8 åring, fick lite placeringar då och då men vi hade ganska mycket problem att hitta ett bett åt han, vet inte hur många vi provade. När han var 9 så började jag rida han på hackamore efter att han hade stuckit med mig i skogen nästan varje dag i ett halvår, var less på att sitta och slita han i munnen utan att han lyssnade så vi provade hackamore och det gick jättebra. I april tävlade vi på hackamore första gången och kom 3a i en LB och 0+8 fel i en LA. Chuck hade aldrig nollat en grund i LA innan det. Sen i augusti när vi skulle lasta ut han ur bussen var han jättehalt och han var det i ca 1 månad och han blev utdömd.
provridningen


Keep Me In Mind (connie) 1996
Connie fick jag i julklapp förra året, han hade tävlat msv med bra resultat på irland. När han kom var han riktigt ful, mager och gul. I början gick tävlingarna jättebra fick rosett från varje tävling och nollade vår första LA i mars, sen började han sparka och vara seg och vi trodde att det var för att han hade cancer så vi opererade han men det blev inte bättre. Fortsatte tävla tills september då han knappt kom runt en LC bana, tillslut hittade dom på kliniken att han hade förändringar i lungorna och det var därför han hade varit så seg och blåst så mycket för att han inte hade fått luft. Han blev utdömd i december. 
När han kom.
På irland

bilderna ja..
2012-01-08 / 18:50:00 / Isabella

Ja de var ju en tjej som skulle fota mig och emelie på leif träningen men hon fotade bara emelie... gissa om man blev glad...? -.-
Men funderar på att ta bilder på mig och Cricket nu när snön är här :D
Vad vill ni ha bilder på? :D Paddok, äng och djupsnö, stillbilder, klänning...?

Kom med förslag så jag vet :Dkonsig häst...?
2012-01-08 / 17:29:48 / Isabella

Haha sötare får man ju leta efter ;)

Söndag
2012-01-08 / 14:33:27 / Linda

Är hemma från stallet nu, följde med pappa till stallet imorse så jag gick upp kl 5.. Hjälpte till att släppa ut hästarna och mockade några boxar sen la jag mig och sov ;) 

Skrittade Tristan runt lillsingan idag och det gick bra, det tog ungefär 40 minuter och jag hade hackamoret så han fick gå på långa tyglar och gå i sin egen takt :) Imorgon ska jag nog också rida runt lillslingan:) Bilder från igår
2012-01-08 / 11:00:00 / Linda


Finaste Tristan <3

vilka?
2012-01-07 / 22:56:36 / Isabella

Vilka ska till Göteborg horse show och vilka dagar? :D

Själv är jag där hela helgen :)

..
2012-01-07 / 19:07:01 / Linda

Anonym om Lördag:
inte konstigt han blir så pigg om han vilar hela tiden /skrittar ut en kortis.. :)

Som jag sa förut, han vilar 2 dagar i veckan. Sist han vilade var i måndags så han vilar verkligen hela tiden.. Sist jag skrittade han var i torsdags så han skulle få röra lite på sig efter träningen så han inte skulle bli stel och då skrittade jag ca 40 minuter. Sen finns det ju anledningar att dom vilar/skrittar ibland :)Lördag
2012-01-07 / 18:31:13 / Linda

Idag fick Tristan vila så jag gjorde massa andra saker i stället. Städade i sadelkammaren och det blev ganska bra, sen tvättade jag massa skydd och smörjde alla träns + martingalar osv. Tog före och efter bild men dom bilderna är på mobilen. 

Imorgon ska jag rida Tristan runt lillslingan tror jag, rider nog bara lite lugnt :)


vi bjuder va?
2012-01-07 / 18:10:45 / Isabella

Hehe jag och Linda bjuder på lite bilder sen våra äventyr tsm ;)
Jag och Connie, vilket team asså!

träningen
2012-01-07 / 12:18:54 / Isabella

träningen med hästarna gick bra! Cricket var otroligt pigg men han blev lugnare och lugnare :) Sen Casse var super! Han stannade en gång när vi hoppade bana men han får faktiskt skylla sig själv när han inte lyssnar ;) Nä men de var räcke, räcke och sen ett till räcke med 6 och 5 galoppsprång mellan och de var lågnt på 6 och sen tillbaka på 5 och då lyssnade han inte alls när jag skulle ta tillbaka och jag satt nästan och drog i han men han vägrade lyssna och då kom vi fel och då stannade han ;) Men tog om de sen och då blev de bra :) Leif var jätte nöjd med Casse och tyckte inte att vi skulle ändra på nått men fortsätta att träna för vänd galopp :) Med Cricket sa han att de inte är en enkel häst och de är svårt att få han att lyssna ordentligt.

Skriv era bloggar :)
2012-01-07 / 11:21:01 / Linda

Har inget att göra så kommentera era bloggar så kikar jag in på dom :)förlåt
2012-01-07 / 01:30:17 / Isabella

För världelös uppdatering men har haft fullt upp! Bloggar imorgon när olivia har åkt hem ;)

Ska köpas
2012-01-06 / 19:10:10 / Linda


1: Animo kavaj, svart. Helst innan tävlingssäsongen börjar. 

2: En ny tävlingströja, den jag har nu är förliten. Kingsland, rosa eller blå. 

3: Ett till schabrak till tävling, vet inte riktigt vilket märke jag ska köpa men det ska inte vara blått, har bara blåa typ;) Vilka färger passar bra till fuxar?

Fredag
2012-01-06 / 17:07:52 / Linda

Kom hem från staller för någon timme sedan, jag red Tristan runt lillslingan och det gisck bra. Red på hackamoret igen, han lyssnade ganska sådär men han var ganska pigg och hade öronen framåt hela tiden nästan haha :)

Har inte gjort så mycket mer idag så jag har inget roligt att blogga om.


Tristan idag:)

6 januari
2012-01-06 / 10:35:26 / Linda

Ska snart åka till stallet, Tristan få ta det lite lugnt nu ett tag eftersom träningen var ganska hård. Idag ska jag bara skritta och trava han runt lillslingan lite lungt, ska rida på hackamoret idag också. Får väl se hur det går:)

Men nu måste jag gå, vi hörs sen:)


ny blogg!
2012-01-05 / 21:38:54 / Isabella

MEN CASSECHUCK ÄR KVAR!!!! :D

Ny blogg som sagt som jag och emil svendsen har ;)
Http://sbjumpers.blogg.se

Sb står för svendsenbergh :)5 saker...
2012-01-05 / 20:49:27 / Isabella

Gör väl som alla andra då ;)
1.  Jag har börjat smörjat Casses saker som en galning bara för att lädret blir så mjukt, haha ;)

2. Jag är inte nöjd med mitt utseende...

3. jag längtar efter att tävlingssäsongen ska starta igen!! :D :D :D

4.  Funderar på att ta nya bilder med hästarna men vet inte riktigt hur ;)

5. Casse läggs ut på annons igen till sommaren...


Favorit i repris <36 timmar i stallet
2012-01-05 / 19:57:14 / Isabella

Ja vart annars..? Haha men red iallafall Casse först på ängen i djupsnön. Han var helt galen! Haha lyssnade inte alls på vad/vart jag ville utan satt full galopp in i ett träd som hade ramlat (haha?) Men red inte där så länge utan red till paddoken och jobbade han där istället :)
Sen smörja och tvätta all hans utrustning ;) Sen ner till Cricket och red han först på banan och sen galoppera i hagen. Han tyckte de var super kul och lät han galoppera på lite med stor galopp. Glad häst? :D Sen putsa alla hans grejor ;) 
Och jaaaa allt de där tog 6 timmar hehe ;)
Älska att man bara kan gå iväg och lämna han och han bara står kvar och ser glad ut. Haha söt häst <35 januari
2012-01-05 / 16:17:31 / Linda

Har ganska nyss kommit hem från stallet, jag skrittade Tristan runt lillslingan barbacka och det gick bra. Han var lite pigg men. Efter att jag hade ridit så tvättade jag hans skydd och packade upp sakerna från träningen, hann inte städa så jag gör det någon annan dag.. 

Imorgon ska jag bara rida Tristan lite lugnt runt lillslingan, ska bara skritta och trava så jag tar nog hackamoret imorgon också:)Torsdag
2012-01-05 / 11:16:10 / Linda

Ska snart åka till stallet, Tristan ska skrittas idag om det går annars får han vila :) Ska också fixa iordning alla saker efter träningen, skydden behöver tvättas, smörja sakerna osv. 
Kanske städar i sadelkammaren om jag hinner också för det är ganska stökigt där, det är omöjligt att hålla det snyggt haha ;)känner mig duktig
2012-01-04 / 22:03:57 / Isabella

som red båda hästarna i mörker,slask och de snöade som tusan! Dock blev de inte så länge pga underlagerna... Tänkte rida båda imorgon igen fast köra lite hårdare med dom :) På fredag är de Leif träning (äntligen). Älskar leif träningar, haha. Vet inte riktigt varför, dom är sjukt hårda och man går alltid därifrån med en sönder svettig häst och än själv är likadan ;) Men man lär sig sjukt mycket och de är alltid roliga övningar :) Sen blir de ju dubbelpass för mig eftersom jag ska träna med båda :) Först Cricket kl 14.00 till 15.30 och sen Casse kl 18.00 till 19.30 :)
Sen kommer Olivia med så hon ska få också storhäst buss för första gången haha ;)

Film
2012-01-04 / 17:23:57 / Linda


Snöstorm? Äh de löser sig
2012-01-04 / 16:30:14 / Allmänt

Snöstorm? Äh de löser sig!

Haha de bästa man kan ha när de snöar är slalomglasögon! Hur bra som helst! Ska ut och rida casse nu sen cricket! Hörs

//Isabella


Träning 4/1
2012-01-04 / 15:31:04 / Linda

Tycker att det gick mycket bättre idag än igår men han var ganska pigg under uppvärmningen. Det var mer hoppning idag än igår och det känndes bättre än igår, vi började med att travhoppa ett räcke och sen hoppa lite andra saker. 

I slutet hoppade vi en bana på 11 hinder runt 1 meter, det gick ganska bra. Början gick jättebra fast sen efter kombinationen kom vi lite fel. Han stannade på ett hinder, kom lite stort och hade inga ben så då stannade han men sen när jag tog om det gick det bra:)Träning 3/1
2012-01-03 / 19:42:31 / Linda

Tränade för Emma idag och det gick ganska bra, var mest markarbete och lydnad idag. Traven gick ganska bra men sen i galoppen blev han lite pigg och stark men det gick ändå ganska bra. När vi började hoppa blev han lite lugnare, vi började med studs och sen räcke och oxer på volt. Sen lite andra saker som jag inte orkar berätta ;)

Men sen i slutet hoppade vi allt som en bana och det gick ganska bra, han rev sista hindret. Vet inte riktigt varför, gick lite fort och så men jag är ändå ganska nöjd med han, har ju inte hoppat han så jättemycket så :)Kommer hem imorrn!
2012-01-03 / 17:45:02 / Isabella

Imorgon åker jag (äntligen, hehe) hem. Tänkte hinna rida också eftersom det är Leif träning på fredag och dom har inte rört på sig på typ ;) Mamma får ta Cricket och jag Casse :)
Har inte så mycket att skriva men jag tycker de var riktigt roligt at vi fick besökar rekord! Vi har bloggat i över 1 år och de känns som vi äntligen är på väg! :D
Hörs imorrn :)

sånt här blir man glad av!
2012-01-03 / 17:29:11 / Isabella

Tack så mycket! Super kul att höra :D Sjukt kul när vi har hållt på så länge och vi börjar äntligen få en sån utdelning tillbaka! Tack Julia :)

Grymt start av 2012!
Kolla dom här tjejernas blogg, super fin! :D

Något jag tycker är onödigt
2012-01-03 / 17:17:45 / Linda

Anonym om Måndag:
faaan va han vilar.. :S HELA tiden typ

Tristan brukar vila 2 dagar i veckan, det tycker jag är lagomt. Det är ju ändå min häst och jag bestämmer vad han ska göra eller hur?

Tycker att det är väldigt fegt att kommentera anonymt, helt onödigt man kan ändå få fram ip nummret.


Tisdag
2012-01-03 / 09:25:53 / Linda

Ska snart åka till stallet och mocka osv sen fixa Tristan och sen åka till hippo, Bubbe ska försöka filma så får se om jag lägger ut nått sen :) Men nu måste jag gå, vi hörs.Måndag
2012-01-02 / 17:11:26 / Linda

Idag fick Tristan vila, det var trav och sen hade det nog inte gått att rida för det har snöat jättemycket och så klibbade det ganska mycket. Jag borstade han bara och så:)

Imorgon och på onsdag är träning för Emma Emanuelsson, skönt att rida i ridhus när det är sånt här väder :) Haha Tristan får skämmas lite, hans man är inte den snyggaste nu. Den står typ rätt ut, stackarn haha ;)


bra start av 2012!
2012-01-02 / 15:57:46 / Allmänt

Grymt start av 2012! 1676 igår och 826 just nu! :Dmitt 2011 del 4
2012-01-02 / 13:00:00 / Isabella

Oktober

Åkte ner till Maria Gretzer och var där en vecka på prao sen tåg till Södertälje och tävla där! Gick inte så bra med Casse. Skit stop och sen ramlade jag av i msv a:n... Med Cricket hade jag nått nerslag i 110 och stop och riv i 120 :)Är Casse högt över på msv a eller? ;)

November

Intervju med tidningen och sen ner till Helsingborg och SM :D Tävlade i Mountain horse ponny cup och vann :D

Filippa, jag, annie och Rebecca :)


'


December

Inget speciellt...

TAGGA 2012 NU!!Hästar jag har haft del 1
2012-01-02 / 11:00:00 / Linda

Tänkte berätta om hästarna jag har haft, fast jag tar inte med dom 2 första för jag va ganska liten då så jag minns inte så mycket ;)

Indy
Vi köpte Indy våren 2006, började tävla under sommaren nångon gång. Minns inte riktigt för jag va bara 10 år, men jag tror att våran första tävling var i piteå. Fick min första rosett och kom 3a i en LD eller LC. 2008 var vi på en tävling i övik, vi skulle ha hoppat 3 klasser men det gick så bra (vann alla 3) så då stannade vi en dag till för jag ledde meetingpriset. Slutade med att vi vann 4 klasser och kom 3a i och vann meeting priset, resa till irland värd ca 18.000 kr inte dåligt. Sista året 2009 tävlade vi mest LC-LB för jag var ganska lång, vann ganska mycket och sen vann vi även hippson cupen i LC, kom 2a i dm i både hoppning och dressyr och sen vann vi nån ACBD cup också :) Sålde han i början av 2010 och nu är han pensionär :)Golden Shadow (skuggan)
När jag började växa ur Indy så köpte vi Skuggan, det var tänkt att vi skulle sälja Indy 2008 men det blev aldrig av. Vi köpte han november/december 2007 och vi började tävla i februari 2008. Började med LC-LB och sen i april böjade vi hoppa LA och jag var med i elitlaget, klantade mig och ramlade av på andra hindret.. I maj var vi kvalade till MSV men vi hann aldrig starta det för han blev halt efter den tävlingen. Han vägrade ut sig i omhoppningen och han brukade inte göra det så vi kollade upp han och han var halt, han blev inte bra och han var halt i ca 1 år så vi tog bort han i april 2009.
provridningen

Del två kommer när min skärm till den andra datorn fungerar..

Tjewenare
2012-01-02 / 00:49:18 / Allmänt

Isabellas heltids gäst här ;)
Har varit hemma hela dagen,alltså tagit det riktigt chill !
Var såklart ute i stallet och fixade allt sånt på dagen så tog jossan in dom förut ;)
Ninja fick vila idag:)
Imorgon blire hopp eller att bara skritta ut,vill ni ha kort om det blir hopp;)?
//emil (HTTP://BOHUSPONNYN.BLOGG.SE)))))

besökar rekord? ;)
2012-01-01 / 23:12:33 / Isabella

Ja lutar mot de eller va tror ni? :D


Cha bloggen
2012-01-01 / 21:03:00 / Allmänt

Nu har ja snurrat te det ordentligt va, hamnat heeelt fel. Back @ blogg.se på en HEEELT annan blogg? Say wut?
Haha..skojja, det är nellieberntsson.se som bloggar lite @my friend Isabella.
Jag gästbloggar aldrig. INte för att ja e dryg, utan för att ja hinner INTE.
Lägger all min time på my own nellieberntsson.se

Ni som inte känner mig dåe, vem är jag. Tjejen som blandar engelska ord mellan svenska....xd

Jag heter Nellie & är 12 år i år. Driver 2:a mest besökta bloggen på horsespot.se.
Haft min blogg i 2 år & har nåra tusen besökare verje dag...rekordet var faktiskt 26 dec....all time high record, med nästan 30 000 sidvisningar på en dag!!

Amagaaaad!!!

NI som inte vill läsa min blogg, kommer att kunna följa mig på TV från 15 januari. Då börjar ponnyakuten sändas kl 19 på söndagar & jag är en av dom 8, som blev utvalda att få bo hos Tobbe Larssons gård & spela in detta programmet i somras!!

Annars...jag tävlar mina 2 b ponnysar, Bellman & Stella. Stella har jag precis kvalat från 0 till MSV på 1 år. Bellman har jag bara haft sen i slutet av september & redan kommit 2:a i stora Änglahoppet & kvalat msv.

Målet för 2012 är att kvala båda till SM i juni. MItt enda mål, som jag lägger 110% på att nå.

Annars....läs min blogg & följ min GALNA vardag..som skiljer sig lite från andra 12 - åringar xdHär ser ni min lilla cooling Bellman, som matilda sparrenhök äger. Bellman lånas ut till mig & det är jag såååå glad över. Rida denna lilla galen panna, gör att man får all blickar på sig kan ja lova, haha..ni som känner bellman vet vad jag menar!!

Här ser ni min bby Stella. Åhh digga ponnyn skarpt asså. Hon hade INGA resultat, aldrig tävlad när jag fick henne för ett år sen. Endast tävlad western....

LOOK :Hoppas ni läser min blogg, annars enjoy denna bloggen. Själv en blogg jag läser!!

Kom ihåg att alla kan nå sina mål, SM ponny eller INTE...alla kan, tro mig jag vet!Här har ni mig, Nellie BKeep up the good work tjejer på bloggen.....

Kramar Nellie Berntsson

Söndag
2012-01-01 / 19:16:55 / Linda

Red Tristan dressyr idag och det gick mycket bättre än förra gången, han lyssnade mycket bättre och så. Började med att jobba han lite i skritten och sen lite i traven, när jag skulle skritta sen så ville han inte, han tyckte att vi skulle galoppera haha busen;) 
Han blev lite stressad då och ville inte jobba i skritten men sen när han hade lugnat ner sig gick det bättre, han tycker att man ska galoppera efter att man har travat ;)

Imorgon får han vila för då är det trav.


mitt 2011 del 3
2012-01-01 / 18:00:00 / Isabella

Augusti

Åkte först till Maja och sov där och sen åkte jag med henne upp till Umeå på tävlingar och sov hos Linda :D
Sen vidare ner till Stockholm och var där i några dagar med familjen och träffade lite kändisar :D Typ prinsessan madelene ;)

Hehehe ;))

Stolt fotograf hehe :D

Sen var matfors tävlingar med Cricket :) fick skit riv i 110 och i 120 så vägrade vi ut oss...


Cricket goes crazy

Sen var de reginala tävlingar i Huddik och i L/A fick vi ett skit riv och sen i msv b fick vi också ett riv men blev 2:a :)


September

Tävlade i Gagnef och träffade Anger för första gången :D
Tävlade msv b, msv a och glömde vägen i msv b och hade ett skit riv i msv a. Lugnt bästa msv a:n och blev 2:a också :D


Åkte sedan till Frankrike i några dagar.


Sen tävling i Näset med Cricket. Hoppade bara 110 och han rev första för banan var jätte konstig och han var inte riktig med på att han skulle hoppa.


följ oss på bloglovin
2012-01-01 / 16:58:01 / Allmänt

Bilden är en länk2012
2012-01-01 / 11:04:59 / Linda

2012 nu då, får se om det här året blir bättre. Kan ju knappast bli sämre iallafall...

Ska snart åka till stallet, tror att jag ska rida Tristan lite dressyr idag. Bara trimma lite i skritt och trav för jag får inte galoppera där för pappa för det är risk att han kan halka och stäcka sig osv. :) RSS 2.0