Hästar jag har haft del 2

Del 1 hittar ni här!

King 2003
Någon vecka efter att vi hade tagit bort skuggan åkte vi ner till dalarna och provred tre hästar, 2 d ponnysar och en c ponny. Jag fastnade för King för han var ganska pigg och det känndes bättre med han. Gick bra i början, tävlade en LC någon vecka efter att vi hade köpt han med 4 fel som mest var mitt fel. Sen började han slänga av mig i skogen, på träningar osv så vi bestämde oss för att lämna tillbaka han och byta mot Chuck.

Har inga mer bilder på han just nu för skärmen till min andra dator är trasig.

Chuck 2003
Direkt när vi hade köpt Chuck så opererade vi han för en lös benbit och han fick vila några månader, började tävla med han som 7 åring och vi debuterade LA i maj med 4 fel. Tävlade på sen som 8 åring, fick lite placeringar då och då men vi hade ganska mycket problem att hitta ett bett åt han, vet inte hur många vi provade. När han var 9 så började jag rida han på hackamore efter att han hade stuckit med mig i skogen nästan varje dag i ett halvår, var less på att sitta och slita han i munnen utan att han lyssnade så vi provade hackamore och det gick jättebra. I april tävlade vi på hackamore första gången och kom 3a i en LB och 0+8 fel i en LA. Chuck hade aldrig nollat en grund i LA innan det. Sen i augusti när vi skulle lasta ut han ur bussen var han jättehalt och han var det i ca 1 månad och han blev utdömd.
provridningen


Keep Me In Mind (connie) 1996
Connie fick jag i julklapp förra året, han hade tävlat msv med bra resultat på irland. När han kom var han riktigt ful, mager och gul. I början gick tävlingarna jättebra fick rosett från varje tävling och nollade vår första LA i mars, sen började han sparka och vara seg och vi trodde att det var för att han hade cancer så vi opererade han men det blev inte bättre. Fortsatte tävla tills september då han knappt kom runt en LC bana, tillslut hittade dom på kliniken att han hade förändringar i lungorna och det var därför han hade varit så seg och blåst så mycket för att han inte hade fått luft. Han blev utdömd i december. 
När han kom.
På irland

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbildRSS 2.0