-
2010-10-31 / 21:05:29 / Isabella

Är med Linda nu:D Typ nyss kommit hem från travet och där tog vi några "fina" bilder i hästbussen / pappas "resturang" ;)


Linda:) <3

Lindas idol och min pappa;)

hehe Linda;)

hahahaha!

(y)

haha vi var så seriösa xD

Ha de bra så länge:))


sundsvall
2010-10-31 / 08:48:27 / Linda

Ska börja klä på mig nu och sen ska jag åka till stallet för vid halv 10 ska jag och pappa åka:) Sen vid lunch är jag typ i sundsvall(:

GLÖM INTE ATT ANMÄLA ER TILL VECKANS BLOGG:)

klicka på bilden för at komma till tävlingen/inlägget:)

Tävlingsoutfit
2010-10-30 / 19:50:00 / Outfits


Hiss/diss på den här tävlingsoutfiten? :D

varför rubrik?
2010-10-30 / 19:20:56 / Linda

Idag red jag Chuk runt lillslingan och han var ganska pigg, ibörjan gick det bra när jag skrittade och travade men sen när jag skulle ta en liten galopp blev den bara hackig, sen när jag skulle trava igen blev han jätte pigg och så fort jag tog tag lite i han slog han upp huvudet.

Imorgon åker jag ju med pappa till sundsvall på morgonen så Chuck får nog gå i skritten så han bir lite lugnare :)


Tycker den här bilden är ganska söt om man bara kollar på chuck:)

-
2010-10-30 / 18:47:43 / Isabella

Hejj:)

Idag vaknade jag kvart över 12(a) åkte och åt inne i stan och sen åkte  vi på Electrolux och kollade på kök:D Sen hem och då bytte jag om och sen åkte jag upp till stallet och red Cricket:) Gick bra men han var sjukt pigg;o

Fredag:

Skola och sen när vi stog och väntade på bussen var jag 2 cm ifrån att slå en joggade gubbe i huvudet xD Hahah vet inte hur jag lyckas xD
Sen då red jag Casse på banan och han kändes sjukt fin!:D Red 5 varv på  banan och den är ganska lång;) Sen blev det fredags mys hemma:)

Längtar tills imorgon! då kommer Linda!!:D


tog bilder på hästarna:)


datorn är cp så den vänder inte bilderna-.- Mobil kvalité

Hahah mina hästar älskar varandra xD

dom är så söta<3

ha de bra!:D


...
2010-10-30 / 12:22:37 / Linda

Ska nog snart till stallet, ska rida han men jag har inte bestämmt vars eller hur jag ska rida:) Det hade typ snöat lite inatt/imorse? så när jag vaknade var det lite snö på gräset men nu har det regnat bort:)

Har nästan städat klart rummet nu iallafall, ska städa klart ikväll när jag kommer hem från stallet..


-
2010-10-29 / 18:53:23 / Linda

Cyklade till stallet idag=jobbigt. Det var trav så mamma hade inte tid att hämta mig och då var jag tvungen att cykla. Chuck vilade eftersom att det var trav, tog in han från hagen när jag kom till stallet och borstade och provade hans nya täcken. Innetäcket passade bra men utetäcket var förstort så någon av travarna ska få det också ska vi köpa ett nytt mindre år Chuck tror jag:)


galen chuck


ingen snö
2010-10-28 / 19:20:59 / Linda

Red Chuck i skogen idag, skrittade först ganska länge och sen travade jag en liten bit, vände hem sen och travade lite till och sen skrittade jag sista biten. Jag kanske red i 20/30 miuter eller nått liknande.
När vi hade gjort klart i stallet så åkte vi till granngården och köpte täcke åt chuck:)
Regnade hela kvällen/natten igår så all is och snö har försvunnit det var ganska mjukt i marken när jag red idag och de var bra :)

Ska nog ta och städa rummet nu så det blir gjort..

haha kolla hans mage, han är ganska tjock nu(;


veckans blogg
2010-10-27 / 21:18:20 / Allmänt


Va med och tävla om veckans blogg:) Skriv en kommentar att ni vill vara med och bloggandress:) Vi kommer att lotta och vinnaren får en gratis design/gästbloggnign hos oss om nån har lust med det:) Man får välja mellan dm 2 om man vinner:)


?
2010-10-27 / 19:39:39 / Isabella

hej:)

Idag var det skola och sen efter så kom mamma och hämtade mig för vi hade intag hos Classe:)

B.T.W har jag flyttat hem Casse till samma stall där Cricket står:)

Sen efter så åkte vi på affären och sen åkte vi till stallet för jag skulle träna Cricket kl 6:) När vi åkte till stallet så spöregnade det och när Elin och Carin (Dom som äger stallet och har en egen hopp häst som går i samma träningsgrupp som mej) skulle åka så kom dom inte så långt när dom insåg att det var blixthalt på vägen för regnet hade fryse... så det blev ingen träning... Men fler kommer ju:D Får rida han i imorgon istället då:) Ihelgen blir de tävling på KM eller i Timrå.. Vet inte riktigt vart för dom säger att underladet är jätte dåligt i Timrå men dom försöker att fixa det.. aja får se:) Hade väl inget mer att skriva om nu?:)


Bild på sötis Casse sen Timrås utomhus tävlingar:D

ha de bra!:D


åkern
2010-10-27 / 18:43:04 / Linda

Idag när jag kom till stallet så hade pappa skott chuck så jag red han lite lugnt på åker brevid stallet. Skrittade och travde lite grann och han gick bra fast jag tog ingen martingal/snodd/graman så han gick med huvudet lite som han ville.
Imorgon ska jag nog ta på han något så han går lite mer normalt, blir nog att rida på åkern då ocksåför han är ganska pigg. Fast han var snäll när jag red han idag:)


Före/efter
2010-10-27 / 18:31:44 / Linda

Här komemr före och efter bilderna från sadelkammaren :D


Tycker det blev ganska bra :)


glad:D
2010-10-26 / 21:25:13 / Isabella

hejsan!:D

Är jätte glad för på söndag kommer Linda hit från Umeå!:D Sen sover hon här och sen åker vi till henne med buss och jag är där i 2 nätter!:D
Jätte glad!:D

idag

Har inte hänt så mycket;) skolan och sen stallet och sen träning för Catta:) Gick bra tycker jag:D Gjorde en lite hoppövning som inte var så svår tycker jag:)

Hoppas ni gillar mina paint skills!;D


övning 1:
skulle först hoppa sockerbiten och sen när vi hade kommit halv väg mot hindret rakt fram så sa hon om vi skulle hoppa räcke eller oxer så man kunde ju inte chansa på något hinder för då skulle hon ta de andra;)


Övning 2:

Ja nästan allt står på bilden:) blev lite kort med 5 men det gick bra:D


Ja har väl inget mer att skriva om;D Hoppas att ni gillade mina paint skills!;D

Peach and Love!




Kingsland tröja
2010-10-26 / 20:59:33 / Outfits


Hiss eller diss på den här kingsland tröjan?:D

Tycker själv att den är sjukt snygg!:D


-
2010-10-26 / 17:47:24 / Linda

Idag så slutade jag sent så mamma tog hand om Chuck, han vilade idag också han kan inte gå i skritten när han inte har vinterskor men pappa ska nog sko han innan veckan är slut, hoppas jag. Då kan jag börha rida han lite och då är det lite mer att blogga om:)




Han är så söt min lilla pojke:)

söt
2010-10-25 / 21:47:57 / Linda


hittade en ganska söt bild på chuck sen förra vintern, kolla hagen är trasig och han står innanför bandet och försöker se oskyldig ut haha:)

.
2010-10-25 / 20:34:56 / Linda

Har typ inget att blogga om, men Chuck vilade idag. tog in han från hagen när jag kom till stallet och han har börjat sparka och hoppa när man leder in han, busponny.
Tog aldrig med kameran till stallet så jag kunde inte fota efterbilden i sadelkammaren, det kommer väl bli lika stökigt som förut innan jag har tagit bilden haha.

Om det inte snöar nått mer i veckan kommer nog snön försvinna:D


-
2010-10-24 / 20:10:22 / Linda

Idag vilade Chuck igen, det är ganska mycket snö kvar men det har smält lite grann så på vissa ställen ser man gräset men det tar nog någon vecka att försvinna om det inte kommer mer snö:)

Fortsatte att städa i sadelkammaren och jag tog ut nästan allting och sopade rent och sen satte jag tillbaka sakerna igen, och jag blev klar idag fast det tog ganska lång tid:) Ska nog lägga in en före och efter bild senare men jag måste ta en efterbild först:)
Nu ska jag börja städa rummet och det kommer nog ta längre tid än vad det gjorde i sadelkammaren..

Förresten vad tycker ni om den nya designen? :D Blev inte så bra bilder på Chuck, men jag hittade inga bra så jag tog bara några..


-
2010-10-24 / 11:53:40 / Linda

Ska till stallet nu,går inte att rida idag heller men det har försvunnit lite snö tror jag:) Pappa ska nog sko Chuck på tisdag men han skulle typ sko alla travare först och det är trav i idag och imorgon så jag kan nog rida han på onsdag tror jag:)

Ska nog fortsätta att städa sadelkammaren idag och när jag kommer hem från stallet måste jag börja städa rummet för de är inte så långt kvar till Issa kommer:)


puss<3

Outfit:D
2010-10-24 / 00:31:54 / Isabella

heej:)

Vet inte vad jag ska blogga om:s Men nästa helg kommer i alla fall Linda hit och sover här en natt och sen dagen efter åker vi buss upp till Umeå där hon bor och där ska jag sova 2 nätter och sen ska jag hem;) Längtar!:D:D


Tänka ladda upp en bild på outfit jag vill ha:D



*Prestige sadel
*Schabrak (vet inte märket)
*Kingsland tröja
*JW hjälm
*Kingsland jacka
*Kingsland luvua (elr va man kallar det?)
*Blåa Tretorn
*Beiga Kingsland ridbyxor

(Många grejor är från Fillippas ridsport)

tycks?:)

Det blir så fult när jag gör:s

Men aja vet inte vad jag ska skriva så Gonatt!<3

/Isabella

bilder
2010-10-23 / 20:25:31 / Linda

Nu kommer bilderna från idag, blandade från hagen och utanför stallet:)

Det var nog alla bra bilder:)


-
2010-10-23 / 19:05:44 / Linda

Idag vilade Chuck för det var så mycket snö och det klibbade under hovarna, pappa får sko han någon dag så han får brodd och sulor:)

Fortsatte lite med sadelkammaren idag men det blev inte så mycket gjort, städade lite i skåpet där jag har hästgodis,schampo,glans spray och sånna saker. Får väl fortsätta med städningen imorgon..

Fotade Chuck idag, både i hagen och utanför stallet och några bilder blev ganska bra, lägger ut dom lite senare ikväll :)

Ett litet smakprov (:

hejhej bloggen
2010-10-23 / 12:42:37 / Linda

Ska snart åka till stallet, hade ju tänkt att skritta Chuck i skogen idag men han får nog vila istället.
Ska fortsätta att städa i sadelkammaren idag, vi får väl se om det blir klart idag eller inte:)

Det är iallafall ganska mycket snö ute, började snöa vid 3 igår och sen snöade det kanske halva natten eller nått sånt där. Kameran är i stallet så jag ska nog fota han lite:)

Förresten så kommer det upp en ny header ikväll/imorgon :D


hatar snö
2010-10-22 / 18:09:09 / Linda

Hemma från stallet nu, Chuck fick vila så jag började att städa i sadelkammaren och det blir nog klart om några dagar eller det lär ta tid iallafall.

Tänkte skritta ut med Chuck imorgon men det kommer nog inte bli något av det för det snöar ute nu och det har kommit ganska mycket snö. Chuck har inte ens vinterskor med broddar och det kommer knappast försvinna innan imorgon.

glad chej:D
2010-10-21 / 21:40:37 / Isabella

Hejsan:D

Nu är jag glad för jag kanske ska till Linda i Umeå i November:D:D

Idag hade jag 2 prov-.-' SO och Fysik.... men båda gick bra:D

Sen kom mamma och hämtade mig efter skolan och då red jag i ridhuset:) Gick super:D Men han har tappat styrkan i galoppen.... måste byggas upp;) Sen åkte vi in till stan och där klippte jag mig och sen gick vi och handlade lite på Gina och sen köpte vi vinterskor:)

Sen har det inte hänts så mycket:)

Fortsättning med bilder på Cricket:))


Udda bilder;D




 det var alla bilder:)

Ha de bäst!:D


vilket?
2010-10-21 / 21:28:16 / Allmänt


Vilket schabrak tycker ni är snyggast?
GG,scapa,JW eller schockemöhle?:)

kallt ute
2010-10-21 / 17:56:23 / Linda

Hemma från stallet nu, Chuck gick i skritten med Moses i ca 40 minuter och han börjar bli ganska pigg nu. Borstade han efter jag hade tagit in han därifrån och han fäller ganska mycket päls, han har också börjat få sin vinterpäls:)
Det är iallafall jättekallt ute, marken har blivit hård,det är is ute och imorse när jag åt frukost var det -7 grader..


-
2010-10-20 / 18:07:02 / Linda

Idag så slutade jag tidigt eftersom det var kortonsdag som det är nån onsdag lite då och då:) Åkte till stallet nästan direkt och då tog vi in hästarna och borstade dom osv.
Chuck gick i skritten med Digge idag och dom gick i ca 40-50 minuter :)
Det är iallafall jätte kallt ute och när jag och mamma kom hem från stallet var det -0,2 grader, det har också snöat lite idag på förmiddagen men det försvann nästan direkt :)

chucks vecka
2010-10-19 / 17:42:11 / Linda


Såhär ska nog resten av Chucks vecka se ut men det kan bli några ändrigar:)

tisdag
2010-10-19 / 16:48:08 / Linda

Idag var det längsta dagen i skolan, då vi går till 20 i 4 så då behövde jag inte åka till stallet.
Chuck vilade idag så han gick bara i hagen med Digge.
Det är iallafall jättetråkigt väder ute det blåser och regnar.
Nu ska jag fortsätta att plugga spanskaorden som vi har tills imorgon..


...
2010-10-18 / 20:58:04 / Linda

Mamma tog stallet idag så jag begövde inte åka dit, Chuck gick i skritten vet inte hur länge men kanske 30 minuter. Men när mamma kom hem från stallet åkte vi till lantmanna och kolla om dom hade nån bra vinterjacka men jag hittade ingen bra och dom ända märkerna dom hade var hansbo och mountainhorse..

Söndag:)
2010-10-17 / 22:05:02 / Isabella

Tävlinga i helgen och jag hade 4 fel i L/B och han rev ettan men det var ur sväng och han tappade galoppen och kom nära så;)
L/A: rev 2an men mitt fel;)

Tänkte ladda upp bilder på Cricket som jag tog i Lördags:))





Lägger upp fler bilder imorgon:)


snart höstlov :D
2010-10-17 / 20:47:56 / Linda

Chuck har ju en liten semester nu så han tar det bara lungt så det blir inte så jätte kul att lösa men ni får stå ut:)
Chuck gick iallafall i skritten idag, i ca 30 minuter. Hade tänkt städa lite i sadelkammaren också men jag fastnade i fikarummet med allt godis och fika som fanns där :D


-
2010-10-16 / 21:15:42 / Linda

Chuck fick gå i skritten idag, i ca 30 minuter och han var ganska pigg från början men sen lugnade han ner sig:) Han fäller ganska mycket päls nu så det blir vitt på gången bär man har borstat han, blir väl att klippa han så småningom.
Imorgon ska jag försöka hinna städa lite i sadelkammeren fårse hur mycket jag hinner då det är trav på eftermiddagen!


tuttis i somras:)

-
2010-10-16 / 12:10:09 / Linda

ska snart till stallet, tror chuck ska gå i skritten. Väntar bara på att bubbe ska komma..
Det är sol ute nu hoppas att det är det några dagar så den lilla snö som är kvar försvinner..

fredag
2010-10-15 / 19:59:02 / Linda

Idag så kollade en på Chuck och han hade lite sne rygg och det är säkert från krachsen i älvsbyn eftersom han har haft rak och fin rygg förut, det var bra med bogen där han har haft lite ont förut men det har väl hjälpt att jag har strechat han kanske fast det var ett tag sen nu:)
Men nu är ryggen tillfixad och det är säkert därför han har sparkat när jag har lagt på sadeln och gått med huvudet snett så hoppas det blev bra nu:)

Sen gick Chuck i skritten ett tag och han var ganska pigg, han gick och "dansade" och kvastade med svansen haha, han ska gå där ett tag innan jag börjar rida så att han inte är så galen när jag börjar rida och då tycker jag att det är bättre att han går i skritten än att jag skrittar han:)


haha ganska söt bild ändå(:


Fredag
2010-10-15 / 07:45:21 / Isabella

hejsan:)

Hörde att det hadde snöat i Umeå men det har det i alla fall inte gjort här (än). Igår vare skola och sen åkte jag upp till stallet och red i ridhuset:) Skönt att det är värme i dom;) Men det gick bra och han kändes fin:) Heheh gör inte så långt inlägg nu för ska snart till skolan men igår blåste det storm här och våran studsmatta blåste bort och krockade i ett träd.... Lägger upp en bild sen;)



bilder från linda knäppte:)



Men nu ska jag till skolan så hej då:)


plugg
2010-10-14 / 22:02:50 / Linda

Känns som jag inte har någonting att blogga om just nu, helt dött i mitt hvud nu. Nån som har nått förslag vad jag kan blogga om?
Nu ikväll har jag bara pluggat till provet imorgon och sett lite på tvn, fattar typ ingenting om valet..


snööö
2010-10-14 / 15:58:54 / Linda

Är hemma nu, ska inte till stallet idag snöade ganska mycket och så förut men du har det slutat och allt har nästan försvunnit:)
Har inte gjort så jätte mycket idag bara varit i skolan, fast vi skulle egentligen ha so prov idag men vi åkte och såg på en film på folkets hus istället:) Nu ska jag ta och plugga till so provet som vi har imorgon och fixa lite andra saker:)


..
2010-10-14 / 09:43:15 / Allmänt

Kul att det är typ snöstrom ute, fast näe..

(L)
2010-10-13 / 22:11:55 / Linda


Nästa år blir vårt år<3

.
2010-10-13 / 19:05:59 / Linda

Idag så har jag inte varit något i stallet, slutade vid halv 4 tiden och sen skulle jag till optikern vid 5 så mamma fixade chuck.

Imorgon ska han vila tror jag eller så kanske han får gå i skritten, nu ska jag fortsätta plugga men det blir nog lite mera update ikväll:)


galen chuck på tävling(:

(L)
2010-10-13 / 16:28:52 / Linda


världens finaste:)

världens finaste..
2010-10-12 / 21:41:21 / Linda


världens finaste(L)

kom med förslag
2010-10-12 / 19:04:21 / Linda

Har ingenting roligt att blogga om för Chuck vilar ju just nu, Kom med förslag vad jag kan blogga om:)


-
2010-10-11 / 21:33:40 / Linda

haha gamla bilder på chuck sen jag provred han:)

ah det var då i maj 2009 och både han och jag har blivit bättre (:

-
2010-10-11 / 18:56:01 / Linda

Idag har jag inte gjort så mycket, var först i skolan som vanligt hände inget roligt där..
Åkte till stallet efter och Chuck vilade idag också, han ska typ vila halva veckan/veckan ut och sen ska han börja gå i skritten eller så skrittar jag han men han kommer säkert vara ganska pigg:)


det här var typ nångång 2009, lite skillnad är det iallafall som tur är:)


hår under magen
2010-10-10 / 20:38:46 / Linda

Chuck har börjat sätta sin vinterpäls nu så det blir typ en vit fläck på gången när jag har borstat han, förra året när vi skulle raka han så kunde vi inte raka under magen för han började sparka och bli jätte sur för han är lite kittlig där så han hade jätte lång päls under magen hela vintern tur att det inte var så många som såg det haha:) Hoppas det går att raka under magen iår iallafall:)


Syns inget på bilden men det var på den dära sidan på magen som inte blev klippt.


Cricket<3
2010-10-10 / 19:48:47 / Isabella

Hejsan!:D

Tävlade klubbtävling med Cricket idag i 90cm:) Var nolla och kom 2a :D Super nöjd!:D


Har inga bilder eller filmer från när vi hoppade;(

söt han är när han räcker ut tungan;')

Jag ser väl inte så liten ut?:))

ska kolla om inte någon annan har lite bilder:) Nästa tävling med han blir Timrå i November:)

Ha det bäst så länge!:D


hippo
2010-10-10 / 17:49:44 / Linda

Har inte gjort så jätte mycket idag, men först åkte jag och mamma till stallet och mockade o så och sen åkte vi till hippologum och kollade för det var tävlingar där. Vi var väl där från 10 till 3 kanske och efter det åkte vi till stallet och tog in hästarna och fodrade. Chuck vilade idag också så jag borstade han bara:)




Coolast
2010-10-10 / 02:42:39 / Isabella

Hejsan!:))

Idag har man ridit både Cricket och Casse:) Gick super med båda fast Cricket blev lite pigg;) Sen åkte jag till mina kusiner för deras mamma hade tjejmiddag och då skulle mamma dit och då följde jag med:) Och Det var lite underhållning;D

Tycker ni ska kolla på värdens coolaste ridlärare! xD


Det bästa kommer på slutet ;)
(hon är inte glad på mig nu (a)

Orkar inte skriva något mer nu för kl är 02.42 ......
hehe Gonatt<3


bruna prickar
2010-10-09 / 20:35:23 / Linda

Chuck har fått väldigt många bruna prickar i huvudet och på kroppen, dom flesta grå hästarna brukar bli vitare när dom blir äldre och chuck har också blivit lite vitare men han har säkert fått minst 300 bruna prickar, dom är väl inte särkskilt snygga heller men han är ändå finast:)

Det skiljer kanske 1½ år mellan bilderna, den första är då tagen i maj när jag skulle provrida han och då hade han inga prickar eller inte vad jag märkte då iallafall och den andra är då tagen förra veckan. Kanske inte syns så jätte bra..


-
2010-10-09 / 18:29:48 / Linda

Hemma från stallet nu, chuck vilade ju idag så jag borstade han bara. Imorse hade han ju inte ätit upp sin mat så vi tempade han när vi tog in han och han hade ingen feber och sen åt han upp när han kom in, kanske bara är så att han inte är så jätte förtjust i havre som han har börjat få.

Red mammas travhäst också eller red och red jag skrittade upp på stallbacken och sen tillbaka och det gick väl sådär, när vi var påväg tillbaka så kunde han inte gå med huvudet rakt och när han väl hade det höll han på gå ner i diket :S Han kan ju inte skänklarna eller nått heller eftersom han är en travhäst(;





-
2010-10-09 / 11:49:48 / Linda

Ska snart åka till stallet, chuck ska vila :)
Imorse hade chuck inte ätit upp sin mat så vi ska väl kolla hur det är med han och så..
Ska ta med kameran till stallet men det blir nog inte så bra bilder, men jag har iallafall fått tilbaka mitt bättre objektiv så nu får vi väl se om det funkar:)




jag vill ha
2010-10-08 / 22:01:48 / Linda


ridbyxorna är så sjukt snygga, sånna vill jag ha:)
schabraket är också snyggt fast jag vill nog helldre ha ridbyxorna:)


Libress
2010-10-08 / 20:03:02 / Isabella

http://www.libresse.se/Pages/General/FlashContainer.aspx?id=58004&flashparamcontributionid=273846
Älskar den som skulle vilja lägga en röst:*




Hiss/Diss
2010-10-08 / 19:26:14 / Isabella

 

Hiss eller diss sånna här schabrak?:)
Själv tycker jag att dom är ganska snygga:)


  

-
2010-10-08 / 18:30:24 / Linda

Bloggade inte igår, men jag hade inte "tid", fast jag glömde mest bort tror jag:)
Men aja igår så kollade vi upp Chuck och han var lite halt på båda farmknäna och det är säkert därför han har varit lite konstig. Han ska iallafall vila några dagar :)

Idag så fick Chuck vila, så han blev bara borstad :)



Bilderna
2010-10-07 / 16:14:05 / Linda


Gjorde om den här bilden lite, blåare himmel och Chuck lite vitare. Tycker mer han ser ut som ett spöke hehe;)


Norrland
2010-10-07 / 11:55:31 / Linda


Hiss
* ljust dygnet runt på sommaren

Diss
* Lite tävlingar i början/slutet av tävlingssäsongen
* Mycke snö på vintern
* kortare sommar, längre vinter

eh ja de blev inte så mycket på hiss men kanske lägger till något senare om jag kommer på något(;
Sitter hemma nu, gick hem och åt lunch för vi hade 1 timme och 10 minuters luchs och det var typ apelsin och chilibakad fisk hur gott låter inte det? Ska nog snart gå tillbaka till skolan..
När jag kommer hem från skolan ska jag åka till stallet vet inte om jag rider idag det regnar och blåser ganska mycket så han kanske få gå i skritten elelr så får han vila:)



-
2010-10-06 / 18:40:50 / Linda

Är hemma från stallet nu, hade tänkt skritta ut en sväng idag men det blåste så mycket så jag gick en "promenad" i skogen med han och han tyckte det var jätte ku, tog några bilder på han medans vi gick och det blev några bra :) Vi gick lite i sanden och sen gick vi ner i gropen en liten sväng och sen upp igen. Jag tror att det var jobbigare för mig än för han haha


Ett litet smakprov :) Fler bilder kommer ikväll/imorgon


stallet snart
2010-10-06 / 13:35:35 / Linda

Hemma från skolan nu, eller jag kom hem för typ en halv timme sen:) Men iallafall ska snart till stallet och jag ska nog skritta Chuck. Ska ta med kameran så om de blir någon bra bild kanske jag lägger upp någon här(:




bilder
2010-10-05 / 20:38:07 / Isabella

Hejsan!:) Kort inlägg och lägger mest in bilder nu:) Men tränade först med Cricket i ridhuset idag och han kändes super!:D Och sen så var det träning med Casse och det känndes bra!:) Blev missförstånd några gånger men det löste sig bra!:)
Nu blir det bilder på Cricket!:D


söt<3


oj vad fint! xD


asså vad gör jag? xD




ännu ett fint kort....



någon?
2010-10-05 / 20:29:33 / Allmänt

Någon som har något bra tips om vad vi kan blogga om? Och vad tycker ni att vi ska skriva mer om för att bloggen ska bli roligare att läsa?:)
Komentera


bloggtävling
2010-10-05 / 20:04:33 / Linda


Klicka på bilden för att komma till tävlingen..

Jag är med och tävlar om ett set med schabrak och luva hos lovicious.blogg.se


-
2010-10-05 / 17:54:01 / Linda

Hejhej :)
Idag fick Chuck vila, borstade han bara.
Det var en som var och kollade på hans rygg idag och det var inget fel med den men han var lite öm på ena sidan av "magen" och det kan vara från krachsen i älvsbyn.
 
klicka på bilderna för att dom ska bli större:)

Gjorde nog inget mer i stallet idag. Imorgon ska jag nog skritta ut med han en sväng :)


-
2010-10-04 / 18:38:35 / Linda

Idag så fick Chuck vila,hade tänkt att rida han med det började blåsa så mycket och dom flesta hästarna brukar ju bli lite "galna" när det blåser så han fick vila. Borstade han bara, sen har han fått en ny kompis brevid sig. Den boxen har ju varit tomm men nu står det en häst där:)


haha bilden, galen chuck
/Linda

jag vill ha
2010-10-03 / 21:37:38 / Linda


Jag vill ha:
* Svart animo kavaj
* Svarta pioneer
* swarovski pannband, la egentligen bara till det för det var lite tomt där haha :)


-
2010-10-03 / 17:44:59 / Linda

Hemma från stallet nu, jag skrittade Chuck barbacka i skogen. Först så skrittade jag ett varv i sanden men det var en travhäst där som körde runt och dens vagn gnislade ganska mycket och då blev Chuck lite stressad så jag red till gropen och klättrade lite där. Gick iallafall bra att klättra och han skötte sig bra(:
Imorgon vet jag inte om han ska få gå i skritten/vila eller om jag ska rida han.




-
2010-10-03 / 12:19:39 / Linda

Ska till stallet nu, blir mer update när jag kommer hem:)
Ska nog skritta ut han en liten sväng med han idag.

Outfit
2010-10-03 / 11:58:57 / Outfits




*Brun Animo kavaj
*Svart Racesafe väst
*Brun,svart GPA
*Guldigt swarovski pannband
*Brunt Scapa schabrak
*Engelska stövlar
*Brun,svarta veredus skydd


2010-10-02 / 19:03:33 / Linda

Hemma från stallet nu, Chuck fick vila idag så han gick bara i hagen med Digge och latade sig:) Tog in han vid 3/4 tiden, borstade han och sen fick han lite morötter :)
Fotade han lite idag också, fast bara i boxen men här kommer en bild.

Tog några fler också, men den här var nog finast :)♥

godmorgon bloggen
2010-10-02 / 11:23:16 / Linda

ska snart till stallet, vet inte om han ska vila/gå i skritten eller om jag ska skrita han. Bestämmer det när jag kommer dit :)
Kameran är i stallet så jag kanske tar några bilder på han, måste gå nu så vi hörs när jag kommer hem!



daniel svensson träningen...
2010-10-01 / 20:55:33 / Linda

Hemma från stallet och träningen nu!
Grupp 1 var ca 30 min försenade så det blev ganska fort mörkt, men Chuck gick jätte bra från början, vi red med båda tyglarna i en hand i både trav och galopp och det gick bra, sen hoppade vi ett kryss på volt varannan gång med stigbyglar och utan stigbyglar och det gick också bra.

Sen när vi skulle hoppa räcke och en oxer på linje så skulle Chuck "ställa" sig och kissa som han oftast gör och då tog han där jättelänge så jag piskade på han lite med söpt på baken och då blev han jätte pigg och då springer han som bara och då vill jag dra i tyglarna men det ska jag inte så jag blir lite osäker typ, då stannade han några gånger men det var mörkt ute och det är ju inte så roligt att hoppa när det är mörkt för man såg ju som inget..

kulle hoppa bana sen som var först ett kryss på mitten och sen skulle man hoppa studs och eftersom jag drog i tyglarna skulle jag släppa tyglarna och då gick det bra, fick inte hoppa nått mer efter det, tyckte det var lite dåligt för jag hade nästan inte hoppat något för han stog och "kissade" medans alla andra hoppade.
Blev inga bra bilder för det blev mörkt och Bubbe visste inte hur man hedde på blixten...



-
2010-10-01 / 15:19:25 / Linda

Nu är jag hemma från skolan och har varit det ett litet tag, ska äta middag om ett tag och sen ska vi åka till stallet och då ska jag borsta Chuck och så sen och sen ska vi åka till stöcke, jag tror att Bubbe skulle följa med och fota så jag kanske lägger ut någon om dom inte är allt för hemska.

Ska då rida i en 16(?) tumms sadel på träningen och det går nog inte så bra haha.

förra ds träningen(:


RSS 2.0