Träningen igår

Träningen igår gick ganska bra :) Vi tränade typ 1 och en halv timme men bra och rolig träning! Först red vi fram på gräsbanan då vi gjorde skritt/galopp övergångar och sen kunna flytta ut dom samtidigt sedan gjorde vi samma sak i trav/galopp.

Sen började vi och hoppa inne på grusbanan. Började med att hoppa stuts på ca 6 hinder som stog som i en halv volt och Cricket klarade de ganska bra. Sen hoppade vi en lite slinga på 3 hinder och visst mycket antal mellan alla hinder såklart ;) Sedan satte vi ihop alla hinder på den slingan så de blev 6 hinder och han klarade de jätte bra!
Sedan skulle vi ha stor galopp och komma mot ett vanligt räcke och först kanske de låg på 120? sen höjde hon till 130 och de är de första gången jag hoppade de på han! Lite härlig känsla de var eller!? :D

Sen blev de derby! Vi började med att hoppa den första slingan på 3 hinder inne på grusbanan och sen galoppera ut på gräsbanan och lägga en volt och sedan hoppa 3 hinder därinne! Han hoppade sjukt bra! Sen kom vi till de sista hindret som var ett räcke med grindunder och han tvärstannade. Blev skitförbannan. Tog om de och han stannade igen. Tog om det en gång till och nej de gick inte. Tog de från höger och då gick de och sen tog vi de till vänster igen och då hoppade han.
Sen tog vi om allt på gräset och han tvekade mycket på sista igen men hoppade iaf duktig pojke!
Aja vill ni se filmen från derbyt även fast man typ inte ser nått? ;)




Kommentarer
Postat av: Ella

Vem har gjort eran design? SKITsnygg!!:)

Kram

2011-07-13 @ 10:28:53
URL: http://ellaolssonbroander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om

Min profilbild



RSS 2.0