31 mars
2011-03-31 / 19:28:14 / Linda

Idag red jag bara Connie, jag red han lite "dressyr" om man nu kan kalla det så, han är då ingen dressyrponny kan inte gå ner på tygeln han kan inte äns galoppombyte? han gör det när han själv vill ;)

Red iallafall runt på lite volter, och sen gjorde jag lite skänkelvikningar och sånna saker. Sen när vi galopperade gjorde jag lite tempoväxlingar, ökade på långsidorna och sen kort galopp på kortsidan.

Chuck vilade så jag borstade bara han, imorgon ska jag nog rida båda två om jag hinner. :)
Onsdag
2011-03-30 / 17:28:00 / Linda

Idag slutade jag vid 1 så då åkte jag till stallet vid halv 2 nångång, började med att rida Chuck. Jag hade tänkt att rida dressyr med han men då var det as mycket folk där så då red jag han i skogen istället, hade inte tagit någon martingal så han gick ganska högt med huvudet osv.

Red Connie sen runt lillslingan och han var jätte pigg när vi galopperade, brukar nästan alltid få skänkla på han men idag kunde jag nästan inte hålla han:) 

Nu ska jag ta och plugga lite och sen ska jag nog börja att göra en ny header, är sjukt less på den som är nu.Dagens planer
2011-03-30 / 07:26:04 / Linda

* Skolan
* Hem
* Stallet
* Rida båda
* Hem
* Plugga

Det är typ det jag ska göra idag, jätte intressant osv;)

Tisdag
2011-03-29 / 19:41:44 / Linda

Idag efter skolan åkte jag till stallet nästan direkt, kom till stallet vid kanske 4 och då tog jag och mamma in ponnysarna och sen fixade jag iordning Chuck.

Red han på parkeringen utan martingal eller graman eller annan hjälptygel och det gick ganska bra, i skritten var han lite svår att få i form men sen när vi började trava gick han bättre, fast ibland tycker han att det är lite jobbigt att gå i form en längre tid så då her han upp huvudet.
Han går bäst i höger varv, har är jätte svår att få i form i vänster vet inte riktigt varför, men efter att vi hade galopperat så gick han lite bättre i vänster varv.

Imorgon slutar jag tidigt så då ska jag nog rida båda två, Chuck får nog gå lite dressyr imorgon också och Connie rider jag nog i skogen.


Måndag
2011-03-28 / 18:27:16 / Linda

Idag har det varit jätte fin väder, eller iallfall tills jag och pappa åkte hem från stallet för en stund sen för då började det snöa, fast nu har det slutat igen.

Idag fick båda två vila, jag borstade bara på dom och så. Tvättade även skydden idag eftersom jag inte hann igår;)


Filmer timrå
2011-03-27 / 22:33:31 / Filmer

Connie LB:Connie LA:
Fråga
2011-03-27 / 22:24:15 / Isabella

skulle ni gilla om pappa gästbloggade igen?:)

(för er som inte vet eller kommer ihåg klicka här)


-
2011-03-27 / 21:17:15 / Linda

Har varit i stallet nästan hela dagen, båda två fick vila idag och dom ska nog vila imorgon också.
Har inte gjort så mycket idag men jag var upp på pegasus och köpte en röd jw luva till Chuck :)

Filmerna kommer nog senare ikväll eller imorgon, nu ser jag iaf på hoppning på tvn om nån vill veta haha ;)

Söndag
2011-03-27 / 13:15:47 / Linda

Sitter i stallet och ska snart gå till sadelkammaren och packa upp och fixa alla saker sen tävlingen igår, idag ska båda två vila.

Ikväll ska jag nog lägga ut filmerna från igår, fast jag lägger nog bara ut Connies rundor :)Resultat timrå
2011-03-27 / 10:13:52 / Linda

Chuck:
LB 4 fel: Han vägrade på första hindret för jag inte red och sn gick det väl ganska bra efter.

Connie:
LB 0+4 fel: Han hopade jätte bra i grunden sen i omhoppningen så vägrade han på första hindret vet inte riktigt varför men det kan vara för att jag litar lite för mycket på han.

LA 0 fel, 4a: Han va ganska trött men han hoppade ändå ganska bra, han kom typ nära på alla räcken och sen var det bara "grund" och jag satsade ju inte så jätte mycket för vi sammlar ju nollorna till msv nu:)
Sen har han börjat sparka när jag är på han med sporrarna ibland, han kanske tycke att dom är för hårta eller nått, ska prova jin sporrarna eller några rundade på han :)

uppdatering från florida
2011-03-26 / 19:15:04 / Isabella

Gör en liten uppdatering nurå :)

Dom senaste dagarna har vi bara solat,badat, ätit och shoppat!<3

Kommer alltså hem på fredag (om en vecka) och då går jag i skolan normalt så då blir de normal uppdatering :D

Har ni något önskeinlägg som jag ska göra när jag kommer hem? :D

Måste bara säga att jag älskar Florida (spec Fort launderdale;) Finns ju nästan allt! :D men hemlängtan har man ju också :)


Utsikt från poolen

Godisbutik


Glassbilen. hahaha grymt ful

lite brun är jag :D Fast bilden är tagen för några dagar sedan så jag är ju brunare nu ;)

Polis häst :D

De syns inte så bra men i den där transporten transporterar dom polis hästarna :) De är absolut inte som vanliga transporter utan hästarna står snett och på andra långsidan är de bara en halv vägg för och resten är uppen så man ser värsta väl hästarna ;) (hoppas ni förstår va jag menar ;)

Avslutar med en bild på vad jag skrev på pappas rygg med solkräm men de blev tyvär inget ;(

timrå
2011-03-25 / 13:59:06 / Linda

Ska snart till stallet och fixa det sista där, sen åker vi mot timrå men pappa är på trav så vi måste fodra först:s
Vi hörs på lördag/söndag ;)

Dagens ridpass
2011-03-24 / 20:30:21 / Linda

Chuck:
Red han i skogen i ca 30 min och han gick bra, han lyssnade bra och han kunde trava ganska normalt efter vi hade galopperat men sen på vägen hem så blev han lite stark i galoppen. Avslutade med att trava lite på parkeringen och han gick jätte bra:)

Connie:
Red runt lillslingan och sen vände vi och red samma väg tillbaka så det blev lite längre, han var ganska pigg när jag red och han blev inte så jätte trött.
När vi ed mot skogen var det några travhästar på banan och då ställer han sig bara och tittar med huvudet as högt och spättsade öron och sen gnäggade han också haha ;)


Medans jag red så smörjde mamma nästan alla saker och packade ner dom så jag behövde bara fixa stövlarna och sadeln :)


2 ganska gammla bilder;)


Torsdag
2011-03-24 / 12:10:14 / Linda

Hemma från skolan nu, fast jag har utveckligssamtal senare så jag måste tillbaka dit då men tur jag har nära till skolan;)

Ska till stallet efter det, rida båda om det går för det blåser som sjutton och sen ska jag smöja och packa saker till lördag då det är timrå. Hoppar LB med Chuck och LB,LA med Connie:)


Onsdag
2011-03-23 / 18:23:25 / Linda

Kom ganska nyss hem från stallet eller kanske för 1 timme sen, red bara Chuck idag för Connie tränade igår och då fick han vila. Red Chuck först runt lillslingan och sen vände jag och red den tillbaka, han var ganska pigg och jobbig idag han stack när man galopperade och sen efter så kunde typ inte trava utan han tog galopp ist.
I slutet gick det lite bättre när han blev lite trött, blev hagel/snö storm när jag red ut också.

Ska börja fixa på en ny header snart, ska bara fundera lite på hur den ska se ut;)......
2011-03-22 / 21:47:09 / Allmänt

Tränade connie idag och det gick bra, orkar inte blogga nu är as trött osv ;) vi hörs

tisdag
2011-03-22 / 11:00:00 / Linda

orkade inte blogga igår men jag red iallafall Chuck runt lillslingan på hackanoret haha och det var inte en sån bra ide, hade stort ludd under också så det blev jätte svagt, men det gick bra innan vi hade galopperat och då blev han jätte stark och nästan stack.

Idag ska nog Chuck vila och Connie ska träna på hippo :)


söt bild då;)

Dagens ridpass
2011-03-20 / 20:00:17 / Linda

Chuck:
Skrittade han barbacka runt lillslingan och han var ganska pigg för jag red på hackamoret och sen körde det förbi massa travhästar. Han fick bara ta det lungt efter tävlingen igår.

Connie:
Skrittade han också runt lillslingan med hackamoret men inte barbacka, han har ganska smal rygg så den är inte så skön att sitta på, han var ganska seg ibörjan innan vi hade kommit in i skogen annars gick det bra.typ snyggaste bilden jag har sett på chuck ;)


söndag
2011-03-20 / 11:35:38 / Linda

Ska nog snart åka till stallet, ska skritta båda två tror jag ;)


glad ponny

Resultat skellefteå
2011-03-19 / 20:44:18 / Linda

Chuck:
LC 0+4, fick ett stopp i omhoppningen, tog för snäv sväng och höll i han för mycket.
LB 4 fel, han vägrade på första hindret för jag red inte men sen efetr det gick han jätte bra, känndes lite onödigt..

Connie:
LB 0+0 2a, han gick jätte bra fast han blev lite trött i omhoppningen så det gick inte så super fort dära, var första 0+0 av alla c och d ponnysar;)

Bilder kommer typ sen;)

!
2011-03-19 / 19:32:05 / Isabella

VA LESS JAG BLIR!!
SKIT BLOGG.SE!! :@


Resultat sen igår
2011-03-19 / 19:10:51 / Isabella

Sitter på tåget och tråkar så de blir tidsinställning ;)

105cm: Hoppade jätte bra och blev inte pigg förns i omhoppningen men sen glömnde jag banan till sista hindret så jag gjorde en volt så de blev 4 fel+ 1 tidsfel=5 fel ;)

115: Gick riktigt dåligt... Började redan på framhoppningen då var var försenade så vi bara hoppade hela tiden och han fick inte skritta eller nått och sen snabbt ut och sen in på banan och de började med att han inte gick ut i svängen till första hindret så han kastade sig lite över de och sen blev han lite hetsig så jag var kvar med handen också blev de mellan läge så han stannade. Sen blev de samma sak igen så vi vägrade ut oss.... Sen tog jag om de en sista gång innan jag gick ut och då tänkte han först stanna men då sparka jag på han så han hoppade stillastående typ ;)
Aja shit happens but life goes on...

Tänkte lägga in en film men kom på att jag har den på den andra datorn som är hemma ;)Snart åker vi :D
2011-03-19 / 12:53:54 / Isabella

hahahah Vendela äger ;)<3

Om några timmar går tåget till Stockholm och sen sover vi där och sen imorrn bitti går flyget till New york och sen vidare till Miami och sen taxi till Fort Lunderdale och sen är vi framme ;) Vi ska vara där i 10 dagar så jag är hemma och går i skolan på fredag om 2 veckor ;)

Kanske blir mer bloggning ikväll:))


Bild för ett år sedan :) Polis hästar :D skit coolt ju!:)


gästbloggning av vendelaasplund ;* igen HAHA
2011-03-18 / 21:31:21 / Allmänt

Hej jag har inge liv hejdå.

Aja nu ska jag gästblogga här hos Bella & Linda , grymt snälla är dom! puss på er.

& jag orkar inte vara seriös heller haha .

Men iaf jag heter Vendela Asplund och bor i västmanland i sveriges menlösaste lilla stad. Tror inte ens de är en stad HAHA. Jag har en häst (fast de är bara min foder) men hon är ett fuxsto på 7 år från Holland. Ska rida div 3 på henne , så första riktiga starten bli 3 april i Fagersta . Har haft henne sen 1 januari 2011 så de är ju inte så jäättee länge faktiskt. Så vi får väl hoppas att de går bra! Sen har jag en hamster som heter sveriges längsta namn , Wilmer Melvin Billybiff Lurvas. As fint! Och för er som ville veta SKA BELLA NER PÅ NEWFOREST SM I SOMMAR ANNARS BLIR JAG AS ARG PÅ DEJ! tänkte att de kan va intressant och veta. Jag har as tråkigt så jag gästbloggar hos allt & alla idag . älskar fredagar när jag är sjuk & ingen är hemma , min familj kollar på filmer som är sämre än den här fredagen . Hamstern är osocial och sover . jävlasvikare den är. Tur för han att han e grymt söt! Jag och bella skulle åkt till globen horse show tillsammans men de blev inte så. De hade vart grymt kul iaf! Hahah inte för jag vet de men iaf ? Hon har grymt fina hästar & de har linda med! ;) Sen är jag också 7jävla smart trodde bella räknade i en gymnasiemattebok fast de va 8ans & samma årskurs som mej. Hahah de stod ju Y på den ? och y är ingen siffra så lixm ? Jag har IG i matte och är förövrigt as smart! Jag tävlar fälttävlan också , vann DM på en B-ponny . Fast de va egenligen bara kaos för jag ramlade av och de va lag så vi vann HAAHA men de va DM i västmanland och de är ingen härifrån typ som tävlar fälttävlan så de va 3 lag med , ett från sala & 2 från baståsen . Så vi vann men jag ramlade ju av men de va grymt kul iaf ! Men nu ska jag fortsätta min helt cp tråkiga fredagkväll som de inte händer ett skit i . bra svnska . Aja hejdå!

& glöm inte - www.hillaryochfleur.blogg.se !snyggchey&ponny!


tävling imorgon
2011-03-18 / 19:58:55 / Linda

Idag efter skolan for jag direkt till stallet, båda två fick gå i skritten medans jag började att smörja grejer och sen tog jag in Chuck och tvättade han och sen tvättade jag Connie. Smörjde klart alla saker och packade medans jag väntade på att dom skulle torka lite och sen tog jag ut och knoppade Chuck, hann inte knoppa Connie idag så jag ska göra det imorgonbitti innan vi ska åka:)


Cricket
2011-03-17 / 19:58:03 / Isabella

Idag galopperade jag ut på Cricket :) Gick väll sådär.... Blev ganska pigg ;D Imorrn blir de tävling i Färsta :) hoppar 105 och om de går bra där ska jag debutera 115 :) Rider nog Casse imorrn också :) På lördag åker jag till Stockholm och på söndag till Florida så de blir inte så bra uppdatering i så fall inte häst inlägg ;)


Fina Cricket♥


Torsdag
2011-03-17 / 19:03:33 / Linda

Idag när jag kom till stallet så skynade jag mig ut med Chuck, jag red han runt lillslingan och sen 2 vändor i backen och han gick ganska bra fast han blev ganska pigg på vägen hem och då stack han som vanligt..
Red Connie samma sväng efter fast då red jag bara 1 vända i backen, han blev knappt nå trött. Sen när vi var på väg hem så körde det förbi en travhäst och då blev han as pigg;)


--
2011-03-17 / 11:40:59 / Linda

Hemma från skolan ett litet tag nu, var äklig mat på skolan idag typ fiskgratäng? så jag gick hem och åt. Börjar om ca 40 minuter igen så jag hinner vara hemma ett tag(;

Idag efter skolan ska jag åka till stallet och jag ska nog rida båda två om jag hinner, jag tror jag ska rida Chuck i backen och sen med Connie vet jag inte, kanske blir samma med han.
Sen efter jag har ridit ska jag nof börja att smörja saker och packa tills på lördag för imorgon ska båda tvättas och Connie ska nog knoppas.Onsdag
2011-03-16 / 19:29:23 / Linda

Idag så for jag till stallet nästan direkt efter skolan, båda två var inne när jag kom så då tog jag ut och fixade Connie och sen red ut på han. Red han runt lillslingan och sen i slutet red jag lite intervaller men han, red 2 i trav och 2 i galopp. Han blev inte så jätte trött men han gick inte så hårt.

På lördag är det tävling i skellefteå, Chuck hoppar LC,LB och Connie LB :)


haha söt bild;)


Tisdag
2011-03-15 / 21:46:38 / Linda

Träningen idag gick sådära, han är lite jobbig med huvudet och ställer sig förmycket innåt i volterna. Han lyssnade inte så jätte bra på skänklarna och han kan inte öppna/sluta osv som är på typ varje träning?

Vi red iallafall på spåret och gjorde en 10 meters volt i varje hörn, sen avsakting till skritt på mitten på långsidan och sen öppna som då inte chuck kan;)

Sen gjorde vi samma sak fast i galopp fast då gjorde vi volt i hörnen och i mitten.

I slutet gick han lite bättre, eller han lyssnade lite bättre iallafall.


Chuckis i sommras<3


bloggtävling
2011-03-15 / 21:20:25 / Linda


bilden är en länk

Träning
2011-03-15 / 20:40:27 / Isabella

Träning idag med Casse :) Gick ganska bra tycker jag :)
Träningen:
Först gjorde vi en övning i trav där man både gjorde öppna,skänkelvikning och ställa igenom riktigt för innerskänkeln:) Tycker övningen var jätte bra och ska absolut göra den hemma :D Sen gick vi in på en volt och fattade galopp där och sen hoppade vi ett litet hinder utan stigbyglar på volten :) Sen hoppade vi en bana utan stigbyglar och tycker de också var en bra övning för de visar om han faktiskt har bra sits eller inte ;) Tycker min sits är okej men den kan vara bättre :) Sen satte vi på stigbyglarna och och gjorde en övning då man hoppade ett litet hinder och precis när man har hoppat de ställa sig upp i lättsits och galoppera framåt ca 3-4 galopp språng och sen sätta oss ner och korta galoppen lite =) Casse hoppade väldigt konstigt på den övningen men jag vet inte varför ;) Sen gjorde vi en annan övning då man skulle hoppa en linje som stog snett och man skulle komma i bra galopp på ett räcke som ingen häst tyckte om för de hade en grind i mellan. Casse kollade på den väldigt mycke och de gjorde så de blev lite dålig väg första gången men sen blev de bra!:D


Hoppas ni försår;)
De här är alltså banan vi hoppade utan stigbyglar:)


Älskar bilden och älskar hästen <3

Träning ikväll
2011-03-15 / 17:30:58 / Linda

Har nyss ätit middag och om en sund ska vi nog åka till stalet och fixa Chuck sen åka till hippo och träna markarbete. Ska rida han på gagsbettet idag så får vi se hur det går.

Connie har gått i skrittmaskinen idag.
Måndag
2011-03-14 / 19:06:50 / Linda

Efter skolan idag så åkte vi till pegasus och beställde nya stövlar och sen till stallet, båda två fick vila idag för pappa är på trav så då tog vi in alla hästar och borstade och sen fodrade.
Gjorde nog inget mera i stallet idag;)

Imorgon ska vi nog åka och träna med Chuck på hippo, eller det beror på om pappa hinner komma hem med bussen för det är trav imorgon också..
Plugg,plugg och mer plugg...
2011-03-14 / 19:04:30 / Isabella

Idag blev de ingen ridning, har sjukt mycke i skolan nu. 4 prov den här veckan för vi ska ju åka till Florida på söndag ;)
Igår red jag Casse i backen och tyckte de gick bra:) jaaa... vet inte vad jag ska skriva riktigt men ska plugga nu så mamma inte får damp ;)

Isabella och Casse
Gammal bild♥

Gårdagens ridpass
2011-03-14 / 09:53:12 / Linda

Chuck:
Red han runt långslingan och det gick väl som det brukar göra i skogen, han va ganska snäll från början och sen i slutet blir han jätte jobbig och slår med huvudet, sticker osv.
Red han på gags bettet och han lyssnade väl nogorlunda, ska iallafall prova det på lördag när det är tävling.

Connie:
Skrittade och travade runt lillslingan, han var lite lat ibörjan men sen blev han piggare:) Har också kommit på att om man rider lillslingan bakvägen är han mycket piggare än om man rider den rätt väg(;

ny header
2011-03-13 / 21:01:53 / Bloggdesign

Fixat klart headern nu, blev ganska nöjd fast den är ju inte super snygg. Ska fixa lite till sen är den typ klar.

Vad tycker ni?:]

Bytte tillbaka till den gamla(;

Vinnaren av veckans blogg tävlingen blev:
2011-03-13 / 18:47:56 / Allmänt

Klicka på den här länken för att se :D

Grattis önskar Isabella och Linda :)


sweet
2011-03-13 / 17:12:48 / Linda

Hemma från stallet nu, ska börja fixa lite på en ny header så jag bloggar mera sen;)


sista dagen på lovet
2011-03-13 / 11:05:12 / Linda

Idag är det sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan igen, längtar inte iallafall.
Idag ska jag nog rida båda tror jag.


Svar på kommentar
2011-03-13 / 01:45:30 / Isabella

skulle du sälja Casse eller har jag hört fel?
och varför?

svar: Ja men troligen till hösten. De är för jag börjar bli för lång på han :( Men vi har inte planerat nått än men troligen blir de så...
12 mars
2011-03-12 / 18:44:01 / Linda

Idag så red jag båda två, började med att rida Connie runt lillsingan i skritt och trav och han var ganska pigg. Han fick nått ryck när det kom 2 travponnysar bakom och då höll han på gå in i snön på kanten av "vägen". Han är värsta tönten, han är livrädd för travhästar ibland och ibland bryr han sig knappt.

Efter jag hade ridit Connie så red jag markarbete med Chuck och han gick faktist jättebra förutom efter att jag hade galopperat för då blev han lite galen och bara sprang. Han lyssnade iallafall ganska bra innan vi galopperade och sen i galoppen blev han lite stark och springig men han lyssnade ändå ganska bra.


Lördag
2011-03-12 / 11:05:10 / Linda

Ska börja klä på mig nu och sen ska jag åka till stallet, det är sol idag och det snöar inte:)
Idag ska jag nog rida båda två och connie ska nog skritta lite i djupsnön på åkern brevid stallet så han får bättre kondis;)

Roligt inlägg, fast nä.


!!
2011-03-11 / 20:50:18 / Allmänt


Klicka här för att komma till veckans blogg tävlingen :)


Dagens ridpass
2011-03-11 / 19:45:29 / Linda

Chuck:
Det klibbade ganska mycket idag när jag red i skogen så det blev mest trav och galopp, han lyssnade ganska bra ibörjan men sen när man vänder hem så blir han ju helt galen och då när man ska trava blir det jätte kort trav och sen gör han hopp framåt och galoppfattningar hela tiden och det är lite jobbigt.
Gick bättre i slutet när han hade lugnat ner sig lite :)

Connie:
Vila


trasiga..
2011-03-11 / 17:17:37 / Linda

Nu har mina tretorn gått sönder, för typ 4de gången och nu får man inte nya längre som förut utan dom byter knapparna.
Är ganska trött på blåa nu, jag vill ha svarta och en storlek mindre eftersom jag måste ha dubbla tjockstrumpor i men jag tror inte jag orkar köpa ett till par. Funderar på att köpa pioneer eftersom dom är ganska smala med jag vet inte..


Snyggaste hjälmarna
2011-03-11 / 13:00:00 / Allmänt


Fredag
2011-03-11 / 12:12:12 / Linda

Nu ska jag snart åka till stallet, tror bara att jag rider Chuck för det är jätte mycke snö ute nu och det snöar fortförande. Det är bara -1,8 också så det klibbar säker om man skrittar, men chuck har sulor så då klibbar det inte lika mycket.

så här ser det ut utanför fönstret nu:haha tog med webcamen genom fönstret och det blev ju en jätte bra bild också;) Men det syns väl noggorlunda bra iallafall.

Ska åka nu så vi hörs när jag kommer hem ;)

Snyggaste schabraken?
2011-03-11 / 12:00:00 / AllmäntHär är nog dom schabraken jag tycker ät snyggast, vilka schabrak tycker ni är snyggast?;)

Keep me in mind, första dagen
2011-03-11 / 11:51:05 / Linda

Här är lite bilder från första gången jag red Connie och när vi släppte han i hagen första gången när han kom, han har blivit mycket finare nu och han har blivit mycket tjockare för han var ganska smal när ha kom.
Hans man var ång, tovig, smutsig och låg på båda sidorna och han hade världens fulaste grimma när han kom också ;)

Dom här bilderna är tagna 23 december, ungefär 3 månader sen så han har blivit ganska fin på så kort tid.

Så här såg han då ut första gången jag såg han, ingen skönhet direkt ;)

hata snö
2011-03-11 / 10:05:59 / Linda

Blev just väckt av mamma och hon sa att det hade snöat 2 dm, det har varit "vårväder" i typ en vecka och sen kommer det massa snö igen, jätte kul. -.-

Förra året så var det snöhögar kvar i början av maj också, fast då kom det typ hur mycket snö som helst.


bjuder på bilden ;) haha

Men man ser då dom små snöhögarna i bakgrunden..

nya bilder
2011-03-10 / 21:02:17 / Isabella

Idag galopperade jag ut på Casse:) Han var pigg och kunde inte koncentrera sig men jag lärde mig en sak idag, skritta inte på långa tyglar och sträck ner foten för att nå de höga snön i diket. De gjorde jag och Casse hoppade till som en kanin och typ skenade men jag satt kvar :D
Imorgon ska jag till en kompis så de blir inte lika mycke bloggande från mig ;)

btw så fick jag bilder från Ida från Leif Hall träningen :D tack<3Gammla bilder
2011-03-10 / 20:39:06 / Isabella

Hittade lite gammla bilder på Casse sen förra ägaren :)


Älskar att se gammla bilder  :D


Cricket
2011-03-10 / 19:25:21 / Isabella

Fick en film av Crickets gammla ägare :D


1.30
Dom vann den här klassen :) Filmen är från 2009 :)


Dagens ridpass
2011-03-10 / 18:20:40 / Linda

Connie:
Idag red jag han runt lillslingan igen, travade mest för det snöade igår kväll/inatt så då klibbade det och då gick det inte att skritta nå långt.
Han var piggare än igår och han blev ganska pigg när det körde förbi en häst, haha han är rädd för travhästar men han bryr sig inte om skotrar,traktorer,lastbilar osv knäpp ponny ;)

Chuck:
Vila


haha bubbe missade mulen när han skulle fota connie på hippo efter vetrinärbesiktningen;)


Failbilder
2011-03-10 / 18:09:07 / Isabella


Så himmla skön bild ;)

Kolla bettet också ;)

Typiskt Casse hopp ;D


att han alltid måste stå så konstigt :s


skillnad?
2011-03-10 / 14:00:00 / Linda

haha kolla skillnaden, ser knappt ut som samma häst;)


chucks täcke
2011-03-10 / 12:47:00 / LindaChuck och Connie går i samma hage och då är connie den som bestämmer, och han går runt och biter på chuck och hans täcke, eftersom hans täcke är trasigt där svansen är så biter connie på chucks svans så den är inte så snygg just nu..
Igår när jag hämtade connie så låg en bit av hans svans i hagen också :s


hhaha fult
2011-03-10 / 11:53:37 / Isabella

Vaknade av att pappa väkte mig och sa att de var en get i stallet :s Får ca en vecka sedan hade en get ramlat ut ur en transport för nån lucka eller nått var öppen (ja de låter lite konstigt jag vet ;) Men sen har ingen sett den förns idag. Pappa och några häst skötare var upp till backen och körde intervaller där då dom såg geten framför dom. Den blev ju skit rädd och sprang enda upp till toppen till backen (de är inte lätt heller) Sen när dom skulle ut igen med andra hästar hände de samma sak och sedan hade den ställt sig vit höblarna utanför stallet och ätit ;) Tycker synd om den...
Aja pappa ringde polisen så dom skulle komma men sen vet jag inget mer ;)


Google bild.

Idag ska jag rida Casse. Blir nog på travbanan:)


Torsdag
2011-03-10 / 09:35:38 / Linda

Vaknade för en liten stund sen och nu kollar jag runt lite på datorn och kollar på tv, är ganska fint väder idag. Typ sol sen några minus grader.

Det är torsdag idag ju så lovet är snart slut, aja idag ska jag till stallet ska nog rida båda två sen hittar jag väl på något annat. Måste nog tvätta skydden idag också för jag hann inte igår;)
Dressyr träning
2011-03-09 / 22:47:40 / Isabella

Idag var det alltså "dressyr träning" med Cricket:)

Först gjorde vi snett igenom och skänkelvikningar och de känndes bra, först lyssnade han inte så bra för mina skänklar men de blev bättre ;) Sen gick vi in på en volt och jobbade i trav och minskade volten och sånt och de kändes bra:) Han följde med bra för min ytterskänkel. Sen gick vi in på en liten volt och gjorde bakdelsväning och de gick också bra ;) Sen gjorde vi samma sak i andra varvet sen gjorde vi en övning då man först skulle göra öppna på långsidan och sen typ göra snett igenom och öka traven så dom riktigt trampade på och de gick bra :) Sen gick vi in på en mindre fyrkans spår och gjorde galopp fattningar där men de gick inte med Cricket. Han blev helt galen så han behövde inte göra så mycket. Är så less att man inte kan göra vissa saker utan att han blir crazy... men de är ju bara att träna på :)


Slänger in en gammalbild ;)


fråga:

Älskar själv att se på folks failbilder :D Skulle ni tycka att de var roligt om jag la upp ett sånt inlägg?:)


Connie
2011-03-09 / 19:16:34 / Linda

Idag så fick vi ett mejl från Connies gammla ägare från irland, hihi lite kul :D
Dom skrev att dom hade haft han sen han var 3 år och att dom hade kallat han prince, han hade också varit årets ponny 2009. Vi fick också några gammla bilder på han :)
veckans blogg
2011-03-09 / 18:42:34 / Allmänt


Veckans blogg tävling igen! :D Kommentera nedanför om du vill vara med:)
Vinnaren vinner en fet länk och en header :)
Om vi får mer än 20st som vill vara med så lottar vi ut en 2:a och 3:a som vinner en länk :D
Vi drar vinnaren/vinnarna på söndag kväll :)

Lycka till!


Bildbomb
2011-03-09 / 17:12:33 / Linda
Dagens ridpass
2011-03-09 / 16:07:12 / Linda

Chuck:
Red han på parkeringen idag och det gick ganska bra, började med att jobba han lite i skritten och sen travade jag på volt, åttor och lite sånna saker. Han gick ganska bra i traven och han lyssnade ganska bra, galopperade sen på en volt och han blev ganska stark. Sen red jag på en åtta och gjorde galoppbyten i mitten och han gjorde några bra men han blev ganska stark i slutet så han drog lite.

Connie:
Jag red Connie runt lillslingan i skritt och trav och han var ganska seg/lat i början men sen i slutet blev han piggare. :)


Älskar bilden :')


Onsdag
2011-03-09 / 15:25:28 / Linda

Hemma från stallet nu, var där ganska länge idag så jag hann städa klart i sadelkammaren och rida båda två, skriver ett dagens  ridpass om det sen;)

Ska ladda in bilderna på datorn från idag om en stund så det kommer en liten bildbomb sen:)


Outfit
2011-03-09 / 14:35:43 / OutfitsGjorde en till outfit. Inte lika nöjd med denna men den är endå snygg :)

va tycker ni?:D


9 mars
2011-03-09 / 13:46:40 / Isabella

Idag händer de inte så mycke, de enda är väll att de är träning med Cricket. Tror de blir mest dressyr för de var ju hopptävlingar i helgen :) Sen efter tror jag att jag ska putsa all min utrustning för allt är jätte skitigt ;)

Vet inte vad jag ska skriva men jag skriver mer sen!:)


gilla bilden♥


Dissar
2011-03-09 / 11:47:00 / Linda


Måste nästan dissa tretorn stövlarna, dom skönaste stövlarna men dom går sönder hela tiden. Är typ inne på mitt 3dje/4de par just nu.
Dissar också equilines hello kitty kollektion, haha sjukt fult.
Kanske gulligt på bponny men inte större hästar;)


Godmorgon bloggen
2011-03-09 / 07:23:47 / Linda

Blev nyss väck för det var nån som skulle kolla till stallet och då skulle vi åka dit, är iallafall  ganska trött just nu..

Idag ska jag göra ganska mycket saker i stallet, här är en liten lista:

* Städa sadelkammaren, ser ut som om det varit en tornado där..
* Rida
* Tvätta skydd
* Kanske smörja några saker
ni är gryma<3
2011-03-08 / 23:10:41 / Filmer

Ångrar mig, ni är gryma!<3

Fått in skit mycke kommentarer på ca 2 timmar:D


Film från idag när Casse blev livrädd för en kartong ;) hahha söt casse<3

De här är de 10:onde och sista inlägget idag ;) Gonatt alla underbara läsare<3


<3
2011-03-08 / 20:55:51 / Linda


Finast

hhaha bäst!
2011-03-08 / 20:39:52 / Isabella

hahaha typ dör! kolla här! <---länk08-mars-2011
2011-03-08 / 19:53:02 / Linda

Idag red jag bara Connie, skrittade han runt lillslingan och han var mycket piggare än igår. När vi hade ridit ungefär halvägs så travade jag en liten bit med han och han blev ganska pigg då;)
Höll på frysa ihjäl om mina händer när jag var ute för jag red bara i vanliga ridvantar, sen var det bara någon plusgrad känndes det som.
röd/svart outfit
2011-03-08 / 19:39:51 / Outfits


Gillar allt utom hjälmen ;) Va tycker ni?:)


hiss o diss
2011-03-08 / 18:38:44 / IsabellaDen här måste vara bland de fulaste jag har sett! Grymt ful. Skulle inte äns tänka tanken att ha på mig den!
Fet diss

Dissar dom här med. Ser ut som en cykelhjälm. När jag först såg GPA hjälmarna tyckte jag att dom såg ut som cykelhjälmar men nu tycker jag inte de längre men den här! Nej skulle aldrig ha på mig en sån heller...

Ännu en sak jag aldrig skulle ha på mig. I så fall dom blåa eller beiga.


Bocajs ridstövlar är skit snygga och sköna :D Dom passar till nästan vilken outfit som helst!:)

Charles Owen snygg och inte för mycke och inte för lite ;)

Kingsland tröja. Grymt snygg tycker jag :)


Tycker dom är skit coola :D Skulle lungt köpa dom om jag skulle ha en brun outfit ;)Filmen från helgen
2011-03-08 / 17:28:28 / Filmer

Nu kommer filmen från helgen :D Förlåt för att de tog så lång tid men allt kronglade...
Ursäkta kvalitén men var tvungen att filma med mobilen på datorn för jag kunde inte ladda upp filmen annars :s
Angelica Augustsson
2011-03-08 / 11:28:20 / Isabella


Grymt roligt att hon intervjuade Angelica Augustsson. Dom går både igenom vad som hände förra helgen, om hästen och hennes barndom och de som är de coola är att hon inte kommer från en rik familj som dom flesta SM ryttarna gör :) Absolut min nya idol :D ¨
Ganska coolt när man ser hennes resultat:
SM-guld på ponny samt Carl Philips pris.
Red EM.
Som junior vann hon också SM samt Morgondagens vinnare,
red även EM då. Som Young Rider vann hon SM-silver.
Som senior blev hon alltså förra helgen två i Grand Prix-tävlingen plus
etta i världscuptävlingen i Scandinavium.

Inte illa ;)

dåligt med kommentarer
2011-03-08 / 10:56:23 / Allmänt

Vart tar alla kommentarer vägen? Ni har faktiskt blivit sjukt dåliga på kommentera. Och endå har vi många som läser bloggen varje dag. Fler kommentarer= vi blir gladare och fler och bättre inlägg

Om ni tycker att de är ointressanta inlägg så skriv va ni vill se/läsa :)


Tisdag
2011-03-08 / 10:28:02 / Linda

Sitter och äter frukost nu, eller jag dricker ett glas juice;)
Ska nog åka till stallet om ett tag, jag ska nog rida båda två idag men jag vet inte vars eller hur.


söt bild haha


Dagens ridpass
2011-03-07 / 19:35:48 / Linda

Chuck:
Hade tänkt att rida markarbete idag också men då var det en lastbil där så jag red han i skogen och det gick ganska bra, han blev lite stark i galoppen och lite taggad efter det men annars gick det bra. På vägen hem så for det förbi nån lastbil och då fick han lite damp.

Connie:
Skrittade runt lillsingan och han var ganska seg ibörjan men sen i slutet blev han lite piggare, red i kanske 40/50 min:)
skillnad
2011-03-07 / 19:19:44 / Isabella
Stor skillnad! Men de syns ju bättre när man ser de på riktigt ;)


Lill prinsen <3
2011-03-07 / 19:08:43 / Isabella

Fotade Cricket idag när de var så fint väder :)


min prins<3

hihi söt fail bild<3


Cricket- "va håller du på med?" ;)

Avslutar med en failbild som var meningen att jag skulle pussa han på mulen men han gäspade ;)


07-mars-2011
2011-03-07 / 10:30:31 / Linda

Ligger i sängen och kollar på tv nu, väntar på att vi ska åka till stallet. Ska nog gå ner och äta något snart..

Idag ska jag rida båda två tror jag, Chuck ska jag nog rida en liten sväng i skogen och Connie ska nog skritta runt lillslingan.


Söndag
2011-03-06 / 19:37:44 / Linda

Red Chuck på parkeringen idag och Signe fotade lite och sen red hon han lite också, men han gick ganska bra. Red han på garamanen och han lyssnade väl ganska bra, sen skrittade vi Connie i skogen och det gick bra;)


06-mars-2011
2011-03-06 / 10:11:47 / Linda

Ska till stallet om en stund och Signe ska följa med, idag ska nog båda ridas och vi ska rida Chuck på parkeringen :)

Men jag ska skynda och klä på mig nu, vi hörs ;)


typiskt...
2011-03-05 / 23:42:21 / Isabella

Hoppar 1m och 110 imorgon:D

Stryken pga av att han gjorde illa sig i transporten på väg hem... Så typiskt..

Ja ni ser ju hur han måste ha dragit med framhoven eller nått... Stackars lill Cricket<3

Åker istället och fotar och hjälper till.. suck ;)


Resultat
2011-03-05 / 21:32:57 / Isabella

Cricket: hoppade 1m och var nolla och sjukt fin<3

Casse: hoppade L/A (1m) hoppade jätte fint men jag hållde imot med handen för mycke och de var dåligt underlag så 8fel:)

film:


Red dåligt..


Imorgon då jag har sladd till videokameran kommer filmerna på Cricket!:)

Bilder:

Älskar schabraket och luvan<3


hahah failbild som togs precis när han började gå ;D

innan vi åkte :)


Imorgon blir de troligtvis 1m & 110cm om han inte har blivit halt eller nått sen han snubblade och klev sig själv i transporten...
hoppas på de bästa :)Lördag
2011-03-05 / 20:02:36 / Linda

Idag red jag bara Connie, tänkte rida Chuck också men det blåste så mycket och sen är det ju lov nu så då kan jag rida han hela veckan.
Men jag skrittade Connie runt lillslingan och han var ganska seg i början men sen när det körde förbi två hästar så blev han jätte pigg och gick taktade hela tiden, haha ;)


05-mars-2011
2011-03-05 / 10:49:30 / Linda

Ska åka till stallet om ett litet tag, det är jätte fint väder idag så jag ska nog ta med kameran:)
Ska nog rida båda två också, chuck rider jag nog på parkeringen eller i skogen och Connie skrittar jag nog i skogen, han kanske får bada idag också för han är riktigt skitig.


markarbete
2011-03-04 / 20:48:54 / Linda

Idag red jag Chuck markarbete på parkeringen och det gick ganska bra, red på ett vanligt bett och graman och han stack inte som han brukar göra.
Red mest på volt och han det gick ganska bra men han var lite svår att ställa. Efter jag hade galopperat blev han lite taggad och gick och små hoppade men sen lugnade han ner sig:)


snyggaste bilden också..

Nytt<3
2011-03-04 / 19:42:22 / Isabella


anna scarpati schabrak med JW luva :)

Tycks?:D


sportlov (L)
2011-03-04 / 13:28:29 / Linda

Kom hem för ungefär 1,5 timmar sen och nu sja jag till stallet, funderar på att rida lite markarbete med Chuck. Får väl se hur det blir;)

100000.. förlåt
2011-03-03 / 21:46:01 / Isabella

Förlåt med jätte dålig bloggning men har varit jobbigt den sista veckan...

Idag efter skolan åkte vi in till SRK och trimmade för Catta (min ridlärare) och han var hur fin som helst! Trodde inte att han kunde gå så fint!:'D Skulle ha filmat men mammas mobil är stulen... Men han är såå fiin :') Sen när vi kom hem från träningen så red jag Casse på travbanan och de har till och med smält så de är en hel kortsida där de bara är riktig grus!:D (Kanske inte så speciellt för er som bor längre ner i landet men de är typ 2m snö här så ;)

Nu kommer lite "söta" bilder ;)


Älskar varandra<3

Mobilkvalité
<3
2011-03-03 / 21:35:26 / Linda


haha söt bild;)

Bilder Connie
2011-03-03 / 21:12:06 / Linda


omhoppning;)

han hoppade inte lite tidigt;)


Lägger ut några på Chuck någon annan dag, fick inte så jätte mycket bilder på han men men:)

03-mars-2011
2011-03-03 / 19:01:38 / Linda

Idag red jag Chuck runt lillslingan, provade ett nytt bett idag eller inte nytt men jag hade ett pehlam och sen två tyglar, gick väl ganska bra förutom att han slog upp huvudet för han kunde inte ha martingalen.

Avslutade med att rida lite på parkeringen och det känns att han inte har blivit riden så mycket markarbete nu, för han var ganska jobbig och han kunde knappt trava på volt. Ska nog ta och rida lite dressyr med han under lovet, med graman;)


galen chuck<3

lunch
2011-03-03 / 11:41:46 / Linda

Sitter hemma och äter lunch nu, var as äklig mat så jag gick hem åt vofflor ist:) Börjar 20 över 12 igen, ska väl göra lite saker hemma och sen gå tillbaka om en stund :)

Slutar vid 10 över 3 idag så efter det ska jag väl till stallet och rida:)


sötast
2011-03-02 / 19:59:28 / Linda


Har fått lite bilder sen helgen så jag lägger nog ut några ikväll eller imorgon:)

Onsdag
2011-03-02 / 17:28:06 / Linda

Kom hem från stallet för en stund sen, slutade vid halv 1 så då åkte jag till stallet och då red jag Chuck. Eftersom han tränade så skrittade bara runt lillslingan med han.
Red på samma bett som igår och det känndes ganska bra, ska nog prova att ha det nästa gång det är tävling:)


Tisdag
2011-03-01 / 21:42:30 / Linda

Träningen idag gick väl ganska bra, vi provade ett nytt bett som hette gags och då hade vi ingen martingal på han så han gick med huvudet ganska högt och så men annars gick det väl bra.
Han var ganska svår att få ner på tygeln och när man fick ner han så slog han upp huvudet igen men sen i slutet när vi travade av så gick han ner ganska bra.


träning ikväll
2011-03-01 / 17:19:20 / Linda

Ikväll så är det markarbete på hippo och då ska jag träna Chuck, var ganska länge sen jag var där och vi har har fått en ny "ridlärare" också så får väl se hur hon är;)


mobbad bild från helgen..


RSS 2.0